AŞT'nin ilçe turnesi sürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun ödüllü oyunu "Takıntılar" ilçe turneleri kapsamında Kaş Antik Tiyatro'da sahnelendi. Antik Tiyatro'nun muhteşem atmosferinde seyirciyle buluşan 'Takıntılar' tiyatro severlere unutulmaz bir gece yaşattı. 

20 Eylul 2021
AŞT'nin ilçe turnesi sürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun ödüllü oyunu “Takıntılar” ilçe turneleri kapsamında Kaş Antik Tiyatro’da sahnelendi. Antik Tiyatro’nun muhteşem atmosferinde seyirciyle buluşan ‘Takıntılar’ tiyatro severlere unutulmaz bir gece yaşattı.
 
Yeni Tiyatro Dergisi’nin düzenlediği 2. Uluslararası Emek ve Başarı Ödülleri’nde
"En iyi Komedi Yapım" ödülünü kazanan Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun Takıntılar oyunu Kaş'ta seyirciyle buluştu. Kaş halkının ve tatilcilerin yoğun ilgi gösterdiği oyun büyük beğeni topladı.
ANTİK TİYATRO’DA KAHKAHA SESLERİ
İlçe turnesi kapsamında farklı oyunlarla Antalyalı tiyatro severlerle buluşan ve gittikleri her yerde yoğun ilgi gören AŞT oyuncuları Kaş Antik Tiyatroyu dolduran tiyatro severleri kahkahaya boğdu. Eğlenceli diyaloglarıyla sanatseverlere keyifli bir seyir sunan “Takıntılar” gecenin sonunda izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.  
EĞLENCELİ ANLATIM
Sorunları birbirinden ayrı altı insanın, sorunlarının çözümü için aynı doktordan randevu almaları ile başlayan oyun, hastaların randevuları için beklemek zorunda kaldıkları sırada birbirlerinin sorunlarını anlamak ve aşmak için gösterdikleri çabayı eğlenceli bir dille anlatıyor. 
 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.