Konyaaltı Oda Orkestrası’ndan ‘flash mob’ sürprizi

Konyaaltı Belediyesi Oda Orkestrası müzisyenlerinin HayatPark’ta gerçekleştirdiği ‘flash mob’ etkinliği ile bir anda müzisyenleri gören vatandaşlar etkinliği ilgiyle izledi. 

20 Eylul 2021
Konyaaltı Oda Orkestrası’ndan ‘flash mob’ sürprizi

Konyaaltı Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) bünyesinde eğitim gören kursiyerlerden oluşan Konyaaltı Belediyesi Oda Orkestrası, HayatPark’ta flash mob etkinliği gerçekleştirdi. HayatPark yerleşkesinde bulunan kafelerde ve çim alanlarda oturan vatandaşların arasından
enstrümanlarını çalarak ilerleyen müzisyenler, parkın ortasında bir araya geldi. Solistin söylediği ‘Memleketim’ şarkıya müzisyenler enstrümanlarıyla destek verdi. Şaşkınlıkla müzisyenleri izleyen vatandaşlar, ellerinde telefonlarla müzisyenlerin fotoğraf ve videolarını çekerken, bir yandan da şarkıya eşlik etti. Oda Orkestrası’nın flash mob etkinliği izleyenlerden büyük alkış aldı.
HER AN KARŞINIZA ÇIKABİLİRLER
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Oda Orkestrası’nın, Konyaaltı’nın farklı noktalarında müzik etkinlikleri yapacağını söyledi. Başkan Esen, ‘Oda Orkestramız ilk çalışmasını Konyaaltı Kent Meydanı’nda gerçekleştirmiş ve vatandaşlarımızın çok ilgisini çekmişti. İkinci etkinliklerini yine Konyaaltı sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği HayatPark’ta gerçekleştirdi ve yine izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Orkestramız zaman zaman bu gibi etkinlikler yapacak. Konyaaltı’nın kalabalık noktalarında kimsenin beklemediği zamanlarda müzisyenlerimiz bir anda karşınıza çıkabilir’ dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.