SMA HASTASI EFE SAMET ASLAN SAHNEYE ÇIKIYOR

SMA ve Genetik Hastalıklarla Mücadele Derneği tarafından gerçekleştirilen organizasyonla SMA hastası Efe Samet Aslan’ın hayali gerçekleştiriliyor. 

24 Ocak 2024
SMA HASTASI EFE SAMET ASLAN SAHNEYE ÇIKIYOR

 Döşemealtı’nda yaşayan Efe Samet Aslan’ın sahneye çıkma hayalini gerçekleştireceği bu stand-up gösterisinin geliri, SMA hastası Efe Samet Aslan ve yine SMA hastası olan ablası Zeliha Aslan’ın tedavisi için kullanılacak.

 Dernekte yapılan açıklamada “SMA Tip2 Hastası EFE SAMET ASLAN'IN en büyük hayalini doğum gününde gerçekleştiriyoruz. Sahnede yapacağı Stand-up gösterisi ve müzik şöleni eşliğinde güzel bir gece yaşatacağız. Gecenin bütün geliri Samet'in ve SMA hastası olan ablası Zeliha Aslan'ın tedavi giderlerinde kullanılacaktır.” denildi.

 Efe Samet Aslan’ın gösterisi 13 Şubat Salı saat 19:00’da Erdem Bayazıt Kültür Merkezinde olacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.