22.TÖK (TÜRKİYE’YE ÖNEM KATANLAR) ÖDÜL TÖRENİNDE ANTALYA ENGELLİLER SANAT EVİ’NE ÖDÜL

27 Mayıs akşamı, Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen 22. Türkiye'ye Önem Katanlar Ödül Töreni, seçkin konukları ve büyüleyici atmosferiyle dikkat çekti. Gecede çeşitli kategorilerde birçok önemli isim ödüllendirildi. 

29 Mayıs 2024
22.TÖK (TÜRKİYE’YE ÖNEM KATANLAR) ÖDÜL TÖRENİNDE ANTALYA ENGELLİLER SANAT EVİ’NE ÖDÜL

 Antalya Engelliler Sanat Evi, bu özel gecede ödüle layık görülen isimler arasında yer aldı. Antalya Engelliler Sanat Evi sahibi Hülya Bostanoğlu’na ödülü Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Durali Kolpak takdim etti. Hülya Bostanoğlu, Antalya Engelliler Sanat Evi'ndeki engelli sanatçılarla birlikte sahneye çıkarak büyük alkış aldı. Sahneye çıkışları, engelli sanatçıların yeteneklerini sergilemeleri ve topluma entegrasyonlarına katkıda bulunmaları, geceye duygusal bir an kattı.

 Sahibi Hülya Bostanoğlu'nun liderliğindeki sanat evi, engelli bireylerin sanata erişimini sağlayarak onların yeteneklerini keşfetmelerine ve topluma katkıda bulunmalarına olanak tanıyor.

 Bu yılki törende, Antalya Engelliler Sanat Evi'nin ödül alması, engelli bireylerin sanatla buluşmalarını teşvik etme ve toplumda farkındalık yaratma çabalarının bir takdiri olarak görülüyor.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.