22.TÖK (TÜRKİYE’YE ÖNEM KATANLAR) ÖDÜL TÖRENİNDE KİRACILAR DAYANIŞMA PLATFORMUNA ÖDÜL

27 Mayıs akşamı, Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen 22. Türkiye'ye Önem Katanlar Ödül Töreni, seçkin konukları ve büyüleyici atmosferiyle dikkat çekti. Gecede çeşitli kategorilerde birçok önemli isim ödüllendirildi. 

29 Mayıs 2024
22.TÖK (TÜRKİYE’YE ÖNEM KATANLAR) ÖDÜL TÖRENİNDE KİRACILAR DAYANIŞMA PLATFORMUNA ÖDÜL

 Törende Kiracılar Dayanışma Platformu da ödüle layık görüldü. Platform başkanı Seda Kul’a ödülünü Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Durali Kolpak takdim etti.

 Kiracılar Dayanışma Platformu, bu özel gecede ödüle layık görülen isimler arasında yer aldı. Platform, kiracıların haklarını savunmak, dayanışmayı artırmak ve toplumda farkındalık yaratmak amacıyla yaptığı çalışmalarla dikkat çekiyor.

 Türkiye'ye Önem Katanlar Ödül Töreni, ülke genelinde çeşitli alanlarda katkı sağlayan kişileri ve kuruluşları onurlandırarak, toplumda örnek oluşturan çalışmaları desteklemeyi amaçlıyor. Bu yılki törende Kiracılar Dayanışma Platformu'nun ödül alması, platformun kiracı haklarının korunmasına ve toplumda dayanışmanın güçlendirilmesine yönelik yaptığı önemli çalışmaların bir takdiri olarak değerlendiriliyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.