22.TÖK (TÜRKİYE’YE ÖNEM KATANLAR) ÖDÜL TÖRENİNDE KUŞAKTAN KUŞAĞA ANTALYALILAR DERNEĞİNE ÖDÜL

27 Mayıs akşamı, Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen 22. Türkiye'ye Önem Katanlar Ödül Töreni, seçkin konukları ve büyüleyici atmosferiyle dikkat çekti. Gecede çeşitli kategorilerde birçok önemli isim ödüllendirildi. 

29 Mayıs 2024
22.TÖK (TÜRKİYE’YE ÖNEM KATANLAR) ÖDÜL TÖRENİNDE KUŞAKTAN KUŞAĞA ANTALYALILAR DERNEĞİNE ÖDÜL

 Kuşaktan Kuşağa Antalyalılar Derneği Başkanı Bülent Kantarcılar, bu özel gecede ödüle layık görülen isimler arasında yer aldı. Bülent Kantarcılar'ın ödülünü 22. Dönem CHP Antalya Milletvekili Tuncay Ercenk ve Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Selçuk birlikte takdim etti.

 Dernek, Antalya kültür ve mirasının korunması, gelecek kuşaklara aktarılması ve toplumsal dayanışmanın güçlendirilmesi gibi önemli misyonlarla faaliyet gösteriyor.

 Kuşaktan Kuşağa Antalyalılar Derneği, Antalya'nın kültürel ve toplumsal yaşamına katkılarıyla tanınan bir kurum olarak takdir edilirken, dernek şehrin, tarihini, kültürünü ve değerlerini gelecek nesillere aktararak Antalya'nın zengin mirasının korunmasına önemli bir katkı sağlıyor.

 Türkiye'ye Önem Katanlar Ödül Töreni, ülke genelinde katkı sağlayan isimleri onurlandırarak, toplumda örnek oluşturan çalışmaları desteklemeyi amaçlıyor. Bu yılki törende, Kuşaktan Kuşağa Antalyalılar Derneği'nin ödül alması, derneğin sosyal ve kültürel alandaki önemli faaliyetlerine bir vurgu olarak değerlendiriliyor.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.