POLONYALI TURİST’İN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Denizli'deki UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale'ye gelen ve iddiaya göre burada unutulduktan sonra bir daha haber alınamayan 75 yaşındaki Polonyalı turist Maria Latacz'ın cansız bedenine ulaşıldı. 

09 Mayıs 2024
POLONYALI TURİST’İN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

 Polonya'dan Türkiye'ye tatile gelen Maria Latacz, dün Antalya'da kaldığı otelden Denizli'deki Pamukkale Ören Yeri'ne düzenlenen geziye katıldı. Bir süre Pamukkale'de gezen Latacz, Antik Havuz'da yüzdü. İddiaya göre turist kafilesi otobüsle gezinin bir sonraki durağı olan Burdur'daki Salda Gölü'ne gitti. Tur rehberi, Maria Latacz'ın kafilede olmadığını fark edince durumu yetkililere bildirdi.

 

 İhbar üzerine Polonyalı turistin bulunması için arama çalışması başlatıldı. Çevredeki güvenlik kamera kayıtlarından Latacz'ın en son Pamukkale'deki Antik Tiyatro çevresinde görüldüğü tespit edildi. Bunun üzerine İl Jandarma Komutanlığı, Pamukkale bölgesinde geniş kapsamlı arama çalışması başlattı. Komandoların da katıldığı aramada Maria Latacz'ın cansız yerinde Domuzçukuru mevkisindeki dere yatağında bulundu.

 

 Polonyalı turistin dere yatağına düşüp öldüğü düşünülürken, kesin ölüm nedeni otopsinin ardından belli olacak.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.