DÜNYA OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ’NDE EĞLENCELİ ETKİNLİK

Özel bireyler ağaç dikti, can suyunu verdi. 

03 Nisan 2024
DÜNYA OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ’NDE EĞLENCELİ ETKİNLİK

 Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Özel Büyükşehir Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında özel bireylere anlamlı bir etkinlik düzenlendi.

 

 Birleşmiş Milletler tarafından otizm konusunda farkındalık yaratmak ve bu alandaki sorunlara dikkat çekmek amacıyla belirlenen 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü’nde Antalya Büyükşehir Belediyesi anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Özel Büyükşehir Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi’nde özel bireyler için çeşitli etkinlikler düzenlendi.

FİDAN DİKİP CAN SUYU VERDİLER 

 Rehabilitasyon Merkezi bahçesinde fidan diken öğrenciler gün boyunca farklı etkinliklerle muhteşem bir gün geçirdi. Özel bireyler, fidanlara can suyu verdi. Fidan dikiminden sonra bireyler, bocce oyunu ile hem eğlendi hem de sosyal becerilerini geliştirdi.


 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.