NORVEÇ PARLAMENTOSUNA BOMBA TEHDİDİ: POLİS GÜVENLİĞİ ARTIRDI

Oslo'da bulunan Norveç Parlamentosu, bomba tehdidi almasıyla güvenlik önlemlerini artırdı. 

03 Nisan 2024
NORVEÇ PARLAMENTOSUNA BOMBA TEHDİDİ: POLİS GÜVENLİĞİ ARTIRDI

Reuters'ın haberine göre Oslo polisi tarafından yapılan açıklamada, parlamentonun bir bomba tehdidi aldığı duyuruldu. Polis yetkilileri, bina çevresindeki güvenliği artırırken, parlamento üyelerinin müzakerelerine devam ettiği canlı video yayınında görüldü.

 

Norveç Parlamentosu sözcüsü, basına yaptığı açıklamada, binaya girişin mümkün olmadığını ve polisin konuyu araştırdığı sırada halkın binayı terk ettiğini belirtti. Sözcü, "Parlamentonun güvenliğini sağlamak ve olası olayları önlemek için olay yerindeyiz. Şu ana kadar üçüncü şahıslara yönelik bir tehdit olduğuna dair elimizde bir bilgi yok" ifadelerini kullandı.

 

Bu gelişmelerin ardından Oslo polisi, parlamento binasının çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı ve olayla ilgili soruşturma başlattı. Öte yandan, parlamento üyeleri canlı yayında müzakerelerine devam ederken, yetkililerin halkın güvenliğini sağlamak için çalışmalarına devam ettiği belirtildi.

 

(KAYNAK: REUTERS)

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.