KÜRŞAD TATAR’DAN AÇIKLAMA

 

28 Mart 2024
KÜRŞAD TATAR’DAN AÇIKLAMA

 2019 yılında Kepez belediye başkan adayı olan ve büyük bir başarı yakalayan Kürşad Tatar çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala CHP'nin sahada algı yapmaya çalıştığını ama baltayı yine taşa vurduğunu söyledi.

 2019 yılında Kepez'de Belediye Başkan adayı olmuş ve başarılı bir performans göstermiş  Kürşad Tatar, yanında bulunan meclis üyeleri ile birlikte açıklamalarda bulunarak, şahsının ve Meclis üyesi adaylarının Kepez'de Rıza Sümer Büyükşehirde de Hakan Tütüncü başkanı desteklediklerini, sonuna kadar da yanında olduklarını tekrar vurguladı.

 Tatar 2019 yılında seçim çalışmalarında ana kadrosunu oluşturan meclis üyesi adayları ile birlikte açıklamada bulunarak gece gündüz demeden çalıştıklarını 24 saat sahada olduklarını  dile getiren Tatar; “Allah’ın izniyle Cumhur ittifakı’nın başarıya ulaşacaklarına inancım tamdır” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.