KARAHAN ÖZER KİMDİR?

 

28 Mart 2024
KARAHAN ÖZER KİMDİR?

  Aslen Sivaslı olan ve İstanbul’da ikamet eden sanatçı  Karahan Özer çocukluğundan bu yana müziğe olan hevesi ve tutkusu ile müzikal anlamda ciddi bir eğitimin alarak ardından 5 eserlik ilk maxi Single’ı olan müzikal çalışmasını 2000 yılında piyasaya çıkardı. Özer müzikal yaşantısına hız kesmeden devam ediyor.

Bir çok ünlü gece mekanında konser ve müzikal aktivitelerde yer alan sanatçı, şimdiye kadar müzikal yaşantısına 5 albüm 12 kılıp sığdıran ve çalışmalarına devam eden sanatçı, PR medya ajansın prodüktörlüğünü üstlendiği “ben sana yandım” müzikal çalışmasını piyasaya çıkardı. Sahne ve konser etkinliklerine hız kesmeden devam eden, Yaprak sipahioğlu ve Tayfur selman’ın yapımcılığında uzun yıllar Türk halk müziğine hizmet etmeyi hedefleyen sanatçı bütün sevenlerine dinleyenlerine ve gönül dostlarına içtenlikle teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.