KEMER’DE KAYBOLAN RUS TURİSTTEN ACI HABER!

Antalya'nın Kemer ilçesinde tek başına doğa yürüyüşüne çıktıktan sonra haber alınamayan Rus vatandaşı Nadezhda Larygina'nın (40) ormanda cansız bedeni bulundu. 

12 Ocak 2024
KEMER’DE KAYBOLAN RUS TURİSTTEN ACI HABER!

 Antalya'nın Kemer ilçesinde tek başına doğa yürüyüşüne çıktıktan sonra haber alınamayan Rus vatandaşı Nadezhda Larygina'nın (40) ormanda cansız bedeni bulunurken, Nadezhda Larygina'nın yanında biri boş, diğeri dolu iki içki şişesi olduğu tespit edildi.

 Kemer ilçesinde 5 yıldızlı otele, tatil için gelen Rus vatandaşı Nadezhda Larygina, 4 Ocak'ta tek başına çıktığı doğa yürüyüşünden bir daha dönmedi. 8 Ocak'ta dönüş bileti bulunan ve otele dönmediği tespit edilen Nadezhda Larygina'nın havalimanından da çıkış yapmadığı saptandı. Odasında eşyaları ve belgeleri bulunan Nadezhda Larygina'nın cep telefonunun ise olmadığı belirlendi. Larygina'nın doğa yürüyüşüne çıktığı Çalış Tepe mevkisinde 10 ocak’ta arama çalışması başlatıldı.

 Bugün Öğle saatlerinde ise Nadezhda Larygina’dan acı bir haber geldi. Kiriş Mahallesi yoluna yaklaşık 400 metre uzaklıktaki ormanda Nadezhda Larygina'nın cansız bedenini buldu. Düz bir zeminde yerde hareketsiz yatar vaziyetteki Nadezhda Larygina'nın yanında biri boş, diğeri dolu iki içki şişesi olduğu tespit edilirken, Larygina'nın bulunduğu noktanın cep telefonuna ulaşıldığı bölgeye yakın olduğu öğrenildi.

 Nadezhda Larygina'nın cenazesi Kemer Devlet Hastanesi morguna gönderilirken Larygina'nın ölümüyle ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

 

(KAYNAK DHA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.