ANTALYA'DA BİR OKUL’DA 'KARANLIK ODA' İDDİASI!

Antalya’da bir ilkokulda, spor eğitmeni A.U., sınıfta konuşan 6 yaşındaki çocukları karanlık odaya kapattığı, ders boyunca duvara döndürüp beklettiği iddiasıyla şikayet edildi. Şikayet üzerine öğretmen görevden alındı. 

12 Ocak 2024
ANTALYA'DA BİR OKUL’DA 'KARANLIK ODA' İDDİASI!

  Konyaaltı ilçesindeki Siteler Mahallesi İlkokulu’na, eğitim ve öğretim yılı başında, Halk Eğitim Merkezi tarafından spor eğitmeni olarak görevlendirilen ve 1’inci sınıflara spor eğitimi veren A.U. hakkında veliler,  konuşan çocukları ders boyunca spor salonundaki karanlık bir odaya kapattığı, bazılarını ise duvara döndürerek beklettiği iddiasıyla veliler okul idaresine şikayette bulundu. Velilerin okul idaresine verdiği şikayet dilekçesinde, 6 yaşındaki çocukların olumsuz etkilenmesi nedeniyle eğitmenin değiştirilmesini talep etti. Şikayet sonrası A.U. görevden alındı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.