KAYA EMLAK VE OTOMOTİV'E KALİTE BELGESİ VERİLDİ

 

30 Aralık 2023
KAYA EMLAK VE OTOMOTİV'E KALİTE BELGESİ VERİLDİ

Kaya emlak ve otomotive kalite belgesi verildi. Kalite Belgesini Döşemealtı'nda bulunan Kaya Emlak ve Otomotiv'in sahibi Halil Kaya'ya Antalya Emlakçılar ve Oto galericiler Odası Başkanı İsmail Çağlar takdim etti.

Kaya Emlak ve otomotiv'in sahibi Halil kaya 5 Aralık 2023 tarihinde yapılan ödül töreninde Akdeniz'in en iyi çıkış yapan genç iş insanı olarak, ödül almıştı.

HALİL KAYA KİMDİR?

 Halil Kaya 1993 Antalya Korkuteli doğumludur. Halil Kaya  2013 yılın' da gayrimenkul sektörüne adım atan Halil kaya işini severek yapmanın yanı sıra, başarısıyla tüm meslektaşlarına örnek olmaktadır. Antalya Atatürk Endüstri Meslek Lisesinden mezun olduktan sonra Üniversite hayatına Antalya Akdeniz üniversitesinde devam etmiştir.  Şu anda emlak danışmanı olarak mesleğine devam etmektedir. Halil kaya  aynı zamanda Emlak Ofisi olan, KAYA EMLAK & OTOMOTİV  ile Antalya il ve ilçelerinde geniş bir hizmet ağına sahiptir. KAYA EMLAK olarak gayrimenkul olarak müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi her zaman taahhüt eden Halil KAYA kendi işinde geniş bir portföy ağına sahiptir. Müşterilerine yerleri gerçek değerinde satışa sunmakta olan Kaya EMLAK  "Dürüstlük en temel ilkemdir" diyor. Antalya ve bölgesinde yatırım yapmayı düşünen herkes için Kaya emlak Gayrimenkul güvenilir bir adrestir.  Önceliği her zaman dürüstlük, saygı ve güvenilirlik olan kaya  Gayrimenkul Antalya'da ki Gayrimenkul ofisleri arasında ilk sıralarda yer alıyor. Kaya Gayrimenkul Halil Kaya önderliğinde yükselişine devam edecek gibi görünüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.