Vali Şahin, Alanya’yı Ziyaret Etti

 

16 Eylul 2023
Vali Şahin, Alanya’yı Ziyaret Etti

Vali Hulusi Şahin, Antalya’nın önemli turizm merkezlerinden biri olan Alanya’yı ziyaret ederek ilçe hakkında detaylı bilgi aldı.


İlçe ziyaretleri kapsamında Alanya’yı ziyaret eden Vali Hulusi Şahin, ilk ziyaretini Alanya Kaymakamlığına gerçekleştirdi. İlçenin eğitim altyapısı, turizmi, tarımı, tarihi ve turistik yerleri hakkında Kaymakam Dr. Fatih Ürkmezer’den detaylı bilgi alan Vali Şahin, daha sonra Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret ederek belediyenin gerçekleştirdiği çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı.


Ziyaret kapsamında Vali Şahin ve beraberindeki protokol üyeleri Alanya Kalesi ve Alanya Müzesi’nde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Alanya Aktif Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen Medya ve Başarı Ödülleri Ödül Törenine katıldı.

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.