Hafif ticari araçla çarpışan motosiklet sürücüsü öldü

 

16 Eylul 2023
Hafif ticari araçla çarpışan motosiklet sürücüsü öldü

Alanya ilçesinde hafif ticari araçla çarpışan motosiklet sürücüsü İ.Y. (18) hayatını kaybetti.


Kaza, dün saat 22.45 sıralarında Güller Pınarı Mahallesi'ndeki Ticaret Lisesi Kavşağı'nda meydana geldi. İ.A. idaresindeki 07 AOL 515 hafif ticari araç ile İ.Y. kontrolündeki 07 BCT 609 plakalı motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü İ.Y. metrelerce sürüklendi.

İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri motosiklet sürücüsünün hayatını kaybettiğini belirledi. İ.Y.'nin cansız bedeni savcı ve polis incelemesinin ardından Alanya Belediye Morgu'na götürüldü. Hafif ticari araç sürücüsü de ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

 

KAYNAK DHA

 

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.