Asar Etli Pide Börek Salonu'na Özel Kalite Belgesi Verildi

"Antalya’nın en iyi pidecisi olan Asar pide Börek Salonuna Kalite belgesi verildi." 

22 Ağustos 2023
Asar Etli Pide Börek Salonu'na Özel Kalite Belgesi Verildi

Antalya’nın en iyi pidecisi olan Asar pide Börek Salonuna Özel Kalite belgesi verildi.

Özel Kalite Belgesini Asar Pide sahibi Adnan Asar’a Yeşilçam Medya A.Ş Yönetim Kurulu başkanı Doktor Köksal Selçuk takdim etti.

        Geçmişten Günümüze Kadar Uzanan Lezzet

Antalya muratpaşa’da etli pide ve börek salonu üzerine hizmet vermekte olan Asar Pide lezzetli pide ve börekleriyle Antalya’da 1. Sırada yerini koruyor.

 

“Pidenin doğal malzemesi et ve ette kullanılan malzemenin çok güvenilir, sağlıklı ve kaliteli olması oldukça önemli olduğu vurgulanmaktadır.

Pidecilik mesleğinde önce tecrübenin önemli olduğu sonra ise el yeteneğinin olması, gerekmektedir.

Antalya’nın gözde pidecisi olan Asar Pide Antalya içi ve çevresinden gelen birçok müşterinin tercih ettiği mekânlardan biri olmaya devam ediyor.

 

 

Sizde bu lezzetli pidenin tadına bakmak için hemen gidebilirsiniz. Şiddetle tavsiye edilir. Damak zevkinize hitap eden lezzetler burada adres ve iletişim bilgieri aşağıda yer almaktadır.

 

 

adres: cumhuriyet Mah. Sokullu Cad. korkmaz Apt. No: 20/B   Muratpaşa / Antalya

 

Tel:(0242) 335 09 10

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber I Asar etli Pide Börek Salonu Özel Kalite Belgesi I Antalya Özel Kalite Belgesi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.