Aşırız Hız Yine Ölüme Neden Oldu

Talihsiz kazada 2 kişi yaşamını yitirdi! 

05 Temmuz 2023
Aşırız Hız Yine Ölüme  Neden Oldu

Bursa'da doğum günü kutlamasına giden Kaan Orhan'ın kullandığı motosiklet, aşırı hız nedeniyle devrildi.

Dün gece saat 23.30 sıralarında Gebze-Orhangazi- İzmir Otoyolu'nda Mustafa Kaan Orhan, doğum günü dolayısıyla arkadaşlarının Görükle Spor Parkı'nda organize ettiği kutlamaya katılmak üzere motosikletle yola yola çıktı.

Kent merkezinden İzmir istikametine giden Orhan yönetimindeki motosiklet, Nilüfer ilçesi Doğanköy mevkisinde iddiaya göre aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı.

Devrilen motosiklet 150 metre sürüklenirken sürücü Mustafa Kaan Orhan ile arkasında bulunan Şerife Bozdağ yola savruldu.

Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Şerife Bozdağ'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Ağır yaralı olduğu belirlenen Orhan ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bursa Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Mustafa Kaan Orhan, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Orhan ve arkadaşı Şerife Bozdağ hayatını kaybederken, olay yerine gelen arkadaşları gözyaşı döktü. Orhan'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ise dikkat çekti.

Kazada hayatını kaybeden sürücü Mustafa Kaan Orhan'ın hız tutkunu olduğu ortaya çıktı.

Sosyal medya hesabından daha önce yaptığı bir paylaşımda, motosikletiyle saatte 299 kilometre hız yaptığı bir videoya, "Hayatın başladığı nokta" notu düştüğü görüldü.

 

Kaynak: DHA

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.