MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN RAMAZAN AYI VE RAMAZAN AYI PROGRAMI İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME MESAJI

 

29 Mart 2022
MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN RAMAZAN AYI VE RAMAZAN AYI PROGRAMI İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME MESAJI

Değerli hemşerilerim,

 

BİRLİK ve BERABERLİĞİMİZ GÜÇLENECEK

Bir mübarek Ramazan ayına daha halkımızla birlikte ulaşıyor olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Tüm dünyada savaş ve etkilerinin yaşandığı, ekonomik krizlerin baş gösterdiği, virüs salgınları gibi olumsuz faktörlerle mücadele edildiği zorlu bir sürece denk gelen mübarek Ramazan Ayı, Türk toplumumuz için her zamankinden daha fazla önem arz etmektedir. Ramazan ayı sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı, toplumsal yaşamımızda birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine büyük katkı sağladığımız bir aydır.

 

YARDIM ELİNİ UZATMALIYIZ

Bu mübarek ayın tüm halkımıza esenlik, birlik, beraberlik ve kaynaşma duygularını geliştireceğine inanıyoruz. İçinde bulunduğumuz zorlu süreçlerde insanların hem ibadetlerini daha yoğun olarak yerine getirdikleri hem de ihtiyaç sahiplerinin halini daha iyi anlayarak yardım eli uzatmasına zemin hazırlayacak olan bu ay, paylaşma ve dayanışmaya vesile olan müstesna bir zaman olarak görülmelidir. Ramazan ayı vesilesiyle, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, birlik ve dayanışmamızı artırmalı, geleceğin güzel olacağı inancımızı her koşulda korumalıyız.

 

AKM ÖNÜNDE ve 9 MAHALLEDE

İFTAR ÇADIRLARI

Halkın evi Manavgat Belediyesi olarak, toplumumuzu ortak düşünce ve değerlerde buluşturan bu Ramazan ayında da, hoşgörünün sürekli kılınması, toplumun tüm katmanlarında birlik ve paylaşım kültürünün yerleşmesi için üzerimize düşen sorumlulukları yerine getireceğiz. Bu Ramazan ayında birlik beraberlik ruhunun en üst düzeye taşınması amacıyla tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Ramazan Ayı boyunca Atatürk Kültür Merkezi önünde kuracağımız iftar çadırımızda halkımızla birlik, beraberlik ruhuyla orucumuzu hep birlikte açacağız. Ayrıca 9 büyük mahallemizde belirli günlerde kuracağımız iftar çadırlarımızda halkımızla bir araya geleceğiz.

 

TÜM HALKIMIZI DAVET EDİYORUZ

Hazırladığımız plana göre Atatürk Kültür Merkezi önünde Ramazan ayı boyunca her gün, 5 Nisan’da Sarılar Pazar Yerinde, 7 Nisan’da Taşağıl Kapalı Pazar Yerinde, 11 Nisan’da Çolaklı Kapalı Pazar Yeri’nde, 13 Nisan’da Gündoğdu Düriye Duran İlkokulu önünde, 15 Nisan’da Evrenseki Pazar Yeri’nde, 18 Nisan’da Ilıca Pazar Yeri’nde, 20 Nisan’da Side Salı Pazarı’nda, 22 Nisan’da Sarılar Ece Düğün Salonu önünde, 25 Nisan’da Kızılot Pazar Yeri’nde ve 27 Nisan’da Oymapınar eski Pazar yerinde kuracağımız iftar çadırlarımıza TÜM HALKIMIZI lokmalarımızı paylaşmaya davet ediyoruz.

 

Halkımızın Ramazan ayını daha rahat, huzurlu geçirmesi ve hizmetlere daha kolay ulaşabilmesi için belediyemizin tüm birimlerini de seferber ettik. Manavgat Belediyemiz, size her zaman bir telefon kadar yakın olacaktır.

Yine bu zorlu süreçte, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ay boyunca süreklilik arz eden bir hizmetle ulaşılacaktır. Zabıta Hizmetlerimiz ise ihtiyacımız olan huzur ve güveni sizler için temin edecektir. 

 

Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, bolluk, bereket, mağfiret ve rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı 11 ayın sultanı Ramazan ayının ülkemize, Antalya’mıza ve Manavgat’ımıza hayırlar getirmesini temenni ediyor, tüm halkımızın Ramazan aynı en içten duygularımla kutluyorum.

 

Şükrü SÖZEN

Manavgat Belediye Başkanı

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.