Meteoroloji uyardı ASAT teyakkuza geçti

Meteoroloji’nin Muratpaşa, Aksu, Kepez, Konyaaltı, Döşemealtı, Serik, Kumluca ve Kemer ilçeleri için yaptığı sarı kod uyarısının ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü alt geçitlerde ve yağmur suyu giderlerinde sabah saatlerinden itibaren önlem amaçlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

26 Şubat 2024
Meteoroloji uyardı ASAT teyakkuza geçti

 Geçtiğimiz günlerde yaşanan sel felaketinin izlerini silmeye çalışan Antalya’da meteoroloji tarafından Muratpaşa, Aksu, Kepez, Konyaaltı, Döşemealtı, Serik, Kumluca ve Kemer ilçeleri için sarı kod uyarısı yapıldı.

Sağanak yağışın öğle saatlerinden itibaren etkisini arttıracağının belirtilmesi üzerine Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ekipleri temizlik çalışması yaptı. Sabah erken saatlerde gerçekleştirilen çalışma kapsamında olası bir tıkanıklığa karşı alt geçitlerdeki giderler ve yağmur suyu giderleri kontrol edildi ve tazyikli su ile temizlendi. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.