ABP’Lİ YALÇIN’DAN AŞI DAYATMASINA KARŞI İZMİR MİTİNGİNE ÇAĞRI!

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, aşı ve PCR dayatmasına karşı bu kez İzmir’de meydanda olacaklarını söyledi 

09 Ekim 2021
ABP’Lİ YALÇIN’DAN AŞI DAYATMASINA KARŞI İZMİR MİTİNGİNE ÇAĞRI!

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, aşı ve PCR dayatmasına karşı bu kez İzmir’de meydanda olacaklarını söyledi.
Aşı ve PCR zorunluluğuna karşı çıkan ve aşı ile PCR’in kişinin kendi kararına göre, isteğe bağlı olması gerektiğine inananların İstanbul ve Ankara’dan sonra adresi bu kez İzmir oldu. Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, İzmir’de miting yapılacağını duyurdu.
“KOBAY DEĞİL, İNSANIZ”
Mitingin 17 Ekim Pazar günü Gündoğdu Meydanı'nda yapılacağını belirten ABP’li Yalçın, miting saatinin ise 15.00 olduğunu sözlerine ekleyerek, “Büyük Uyanış Hareketi olarak zorbalığa, dayatmalara karşı bu kez İzmir’de sesimizi duyuracağız. DSÖ’nün kafa karıştıran açıklamalarına, her ülkenin farklı uygulamalarını ülkemiz insanına da dayatmaya çalışmasına ve bunun üzerimizde uygulanmasına karşı tek yürek karşı duruyoruz. Bizler kobay değil, insanız.” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.