Malatya Valisi Olarak Atanan Vali Yazıcı İçin Veda Programı Düzenlendi

ANTALYA SON DAKİKA HABERLERİ, 16 Ağustos 2023 12:48

Malatya Valisi Olarak Atanan Vali Yazıcı İçin Veda Programı Düzenlendi

3 yılı aşkın bir süredir Antalya Valiliği görevini yürüten ve son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Malatya Valisi olarak atanan Vali Ersin Yazıcı için veda programı düzenlendi.


22 Haziran 2020 tarihi itibariyle Antalya’da göreve başlayan ve 3 yılı aşkın bir süredir Antalya Valiliği görevini yürütürken son yayımlana Valiler Kararnamesi ile Malatya Valisi olarak atanan Vali Ersin Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı için veda programı düzenlendi. Programa Antalya Milletvekilleri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı, Cumhuriyet Başsavcısı, Rektörler, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, kurum müdürleri ve il protokol üyeleri başta olmak üzere STK Temsilcileri, iş insanları, hayırseverler, basın temsilcileri, esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı.


Esnafımızı Hiçbir Zaman Yalnız Bırakmadınız
Veda programında ilk konuşmacı olarak söz alan Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere; “Sayın Valimiz Ersin Yazıcı’nın veda yemeğine hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Bir yanımız buruk olsa da Sayın Valim ile çalışmaktan dolayı büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. 22 Haziran da göreve başladığınız günden beri bizim için, Antalya için var gücünüzle çalıştınız. Göreve geldiğinizde tüm dünyayı etkisi altına alan bir pandemi dönemi söz konusuydu. Gelir gelmez pandemi sürecini çok iyi yönettiniz ve her türlü önlemi alarak pandemi ile etkin bir şekilde mücadele ettiniz. Pandemi döneminde 75 esnaf odası başkanımızla bir araya geldiniz. Toplantılar düzenleyerek dertlerimizi dinlediniz. Esnaf ve sanatkârlarımızın en çok sıkıntı çektiği bu dönemde siz devletin şefkatli yüzünü bizlere gösterdiniz. Taleplerimizi baklanlara ilettiniz. Yaz kış, yağmur çamur demeden herkesin dertlerine koştunuz. Esnafımızın hamisi oldunuz. Toplumun nabzını tutuyor diyerek esnaf ve sanatkârların sesine kulak verdiniz. Esnafımızı hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Tüm yaptıklarınız için size ne kadar teşekkür etsek azdır. Ürettiğiniz projelerle Antalya’mıza değer kattınız. Allah yolunuzu da bahtınızı da açık etsin. Sağ olun var olun.” diye konuştu.


Sektörüm Adına Size Çok Büyük Teşekkür Borçluyum
Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere’nin ardından söz alan Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği'nin (AKTOB) Başkanı Kaan Kavaloğlu ise şunları söyledi: “Şehrimize ilk geldiğinizde Balıkesirli dostlarımdan sizinle ilgili çok güzel şeyler duymuş ve mutlu olmuştum. Aynı güzel düşüncelerle sizleri buradan uğurluyoruz. Sizin devlet adamlığınız, zor zamanlarda gösterdiğiniz dirayetiniz takdire şayandı. Sektörüm adına size çok büyük teşekkür borçluyum. Özellikle zor zamanlarda gösterdiğiniz dirayet bizi çok rahatlattı. Başta pandemiyle birlikte deprem dönemindeki zor günleri unutmamız asla mümkün değil. Aslında bu bir veda yemeği gibi gözükse de size hoş bir seda altında veda ediyoruz. Her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Yolunuz açık, bahtınız açık olsun.”


Şehir Adına Ne Kadar Önemli Adımlar Attığına Ben Bizzat Şahit Oldum
Özellikle pandemi döneminde sanayinin, üretimin durmaması adına yaptığı çalışmalardan ötürü Vali Yazıcı’ya teşekkür eden Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ali Bahar; “Sayın Valim Antalya’ya ilk geldiğinde kendisini OSB Müteşebbis Heyeti Toplantısı’nda ağırlamıştık. Az önce Kaan Bey’in söylediği gibi Balıkesir’de, Kocaeli’nde sanayi için neler yaptıklarını duyduğumuzda ve buradaki çalışmalarını gördüğümüzde biz de kendi adımıza çok mutlu olduk. Burada çalışırken onurlu, devletçi, pratik adımlarla sanayici ve şehir adına ne kadar önemli adımlar attığına ben bizzat şahit oldum. Bu konuda kendisinden Allah razı olsun. Dolayısıyla bu anlamda Sayın Valimin gittiğine gerçekten üzülüyorum. Bunu kararnameyi öğrenir öğrenmez kendisine söyledim. Pandemi döneminde fabrikalarımız bir gün dahi kapanmadıysa bu Sayın Valimizin duruşu sayesinde oldu. Güvenli çalışma suretiyle üretime devam ettik. Asrın felaketi olan 6 Şubat depremlerinde de kendisinden çok büyük destekler gördük. Yardımları bölgeye ulaştırma konusunda önümüzü açan, oradaki depremzedelere kucak açan Sayın Valimizdi. Malatya bu konuda çok şanslı. Yolunuz açık olsun diyor, sizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.” ifadelerini kullandı.


Türkiye’de En Çok Okul Ziyaret Eden Vali
Vali Yazıcı’nın gerçekleştirdiği projelerle özellikle eğitime ve gençlere büyük katkı sunduğunu söyleyerek sözlerine başlayan Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin; “Geçtiğimiz hafta çıkan valiler kararnamesi ile Malatya Valiliği görevine atanan Sayın Valimize veda gecesine hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Biz mülki idare camiası olarak Sayın Valimizin sadece Antalya’da geçen son 3 yılını değil, kamu düzeniyle toplumun huzur ve refahının sağlanmasında, kamu düzeninin etkin bir şekilde yürütülmesinde özverili çalışmalarıyla biliyoruz. Burada da aynı anlayışla hizmet veren Sayın Valimizle çalışmaktan büyük gurur duyuyoruz. Sayın Valimiz, Manavgat yangınında, Kumluca sel felaketinde, devletin bütün imkânlarını seferber ederek vatandaşımızın yaralarının sarılması noktasında büyük çalışmalar yaptı. Valimizin kamu hizmetlerinin sunulması noktasında en önemli çalışmalarından biri de eğitim alanında olmuştur. Çocuklar ve gençler, eğitim ve öğretim Sayın Valimizin mesai harcadığı en önemli saha olmuştur.  Türkiye’de en çok okul ziyaret eden Vali, bizim Valimiz diyebilirim. Antalya’da da Sayın Valimizin başlattığı AHENK Projesi ile çocuklarımızın okuma alışkanlığının geliştirilmesinde, akademik başarı, değerler eğitimi noktasında çeşitli çalışmalar yapılmıştır. Sayın Valimin yine okul merkezli yaptığı çalışmalardan biriside ASİST Projesidir. Bu proje ile de sporun tabana yayılması amaçlanmıştır. Sayın Valimiz gerçekleştirdiği bu projelerde gençlerimize ve eğitimimize büyük katkılar sunmuştur.” şeklinde konuştu.


Malatya İçin Bir Şans
Vali Yazıcı’nın özellikle 6 Şubat depremlerinde zarar gören depremzedeler için başarılı çalışmalar yürüttüğünü ve bunun Malatya için bir şans olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin; “Hepimizi derinden üzen 6 Şubat depremleri sonrası Sayın Valimiz önderliğinde toplantılar gerçekleştirilerek binlerce depremzedeyi ilimizde misafir ettik. Her türlü ihtiyaçlarını karşıladık. Sayın Valimizi bugün Malatya’ya yolcu ederken bunun Malatya için büyük bir şans olduğunu düşünüyorum. Malatya ilimizin imar ve inşasında, bölgedeki yaraların sarılmasında Sayın Valimizin etkin bir rol oynayacağını düşünüyor, kendisine kolaylıklar diliyorum. Özellikle turizmde yaptığı başarılı çalışmaların meyvelerini de bu yıl turizmde rekorlar kırarak toplamaya başladık. Şehrimize kattığınız değerler için teşekkür ederiz. Yolunuz açık olsun.” dedi.


Zor görevlerin Valisi
Veda programında konuşan Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Koç ise şunları söyledi: “Sayın Valimizle bir yıldır görev yapıyoruz. Güzel Antalya’mızın güvenliği ve asayişi için birlikte çalışmalar yürüttük. Sayın Valim benim gözlemlediğim kadar zor görevlerin Valisi. Sel felaketi olsun, pandemi olsun, deprem olsun başarılı çalışmaları layıkıyla gerçekleştirdi. Artık bu başarılı çalışmalarına Malatya’da devam edecek. Allah güzel ailesiyle birlikte yolunu açık etsin.”


Antalya’mızın 913 Mahallesi Ve 19 İlçesinde Durmadan Çalıştı 
Vali Yazıcı’nın 29 yıllık siyasi hayatında 9’uncu Valisi olduğuna vurgu yaparak sözlerine başlayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek; “3 yıl 2 ay gece gündüz demeden, iyi günde kötü günde Valimizle birlikte çalışmalar yaptık. Biz göreve başladığımızda pandemi başladı. O süreçte yakınlarımızı kaybettik. Onlara Allah’tan rahmet diliyorum. Sayın Valimiz bu süreçte benim aileme sahip çıkarak her an arayıp sordu.  Kendilerine ve kıymetli eşlerine çok teşekkür ediyorum. Sayın Valimiz Antalya’mızın 913 mahallesi ve 19 ilçesinde durmadan çalıştı. Bir bakıyorsunuz Kaş’ta, bir bakıyorsunuz Gazipaşa’da. Bizler de hep birlikte Antalya’mız için gece gündüz demeden tüm kurum ve kuruluşlarla, iktidarıyla, muhalefetiyle çalışmalar yaptık. Pandemi sürecini geçirdik.

Daha sonra Cumhuriyet tarihinin en büyük yangınını yaşadık. Yangında devlet büyüklerimizle birlikte yine birlik ve beraberlik içerisindeydik. Daha sonra Kumluca ve Finike’de olan sel afetinde yine gece gündüz demeden çalıştık. 50 binin üstünde vatandaşımızın hayatını kaybettiği bir deprem felaketi yaşadık.

Öncelikle orada hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Deprem bölgelerinden ilimize gelen vatandaşları şehrimizde ağırlamak hiç kolay olmadı. Başta Sayın Valim olmak üzere emeği geçen, katkı koyan herkese teşekkür ediyorum. Şimdi Sayın Valimiz Malatya’da göreve başlayacak. Öncelikle Malatya’da ki görevinde de aynı azim ve kararlılıkla çalışacağını biliyorum. Ben kıymetli eşleri ve çocukları ile Malatya’da onlara huzurlu, mutlu ve başarılı çalışmalar diliyorum. Yolunuz açık olsun.” dedi.


Tüm Varlığımla Çalışmaya Devam Edeceğim
Veda yemeğine katılım gösteren herkese geldikleri için teşekkür eden Vali Yazıcı; “Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize öncelikle şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Veda konuşması zordur. Memurlar bunu daha iyi bilir. 14’üncü görev yerime birkaç gün içinde geçeceğim. Sonuç itibarı ile 3 yıl eşinizle, çocuklarınızla bir kente emek vermeye çalışıyorsunuz. Kentte bir şeyler yaşıyorsunuz. Ayrılık vakti geldiğinde de yeni bir ufka yelken açıp, yeni görev yerine şimdiden adapte olup tüm varlığımızla o şehre hizmet etmek için adeta ant içerek buradan ayrılıyorsunuz. Antalya’ya geldiğimizde pandemi vardı.

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin beni nasıl sıkıştırdıklarını hala hatırlıyorum. Pandemiyle başladık dünyanın başının belası, bütün ülkemizi ve herkesi etkileyen o dönemin yönetiminde turizmle, ticaretin çakışması turizm dışındaki ticaret erbabının farklı uygulamalardan doğan zorluklarını hep birlikte yönetmeye gayret ettik. Ardından Cumhuriyet tarihinin en büyük yangını oldu.

Manavgat’ta neler çektiğimizi buradaki herkes biliyor. Manavgat yangınından önce bir Afet Koordinasyon Toplantısı yapmıştık. Orada şöyle bir cümle kurmuştum; ‘Bir afet olduğunda hiçbirinizin ne iş yaptığının bir önemi yok. Tek işiniz olacak o da afet.’ demiştim. Manavgat yangını da o gerçeği suratımıza çok kötü çarptı.” şeklinde konuştu.


Birlikten Güç Ve Kuvvet Doğduğuna İnanan Bir İnsanım
Antalya’nın tarımın ve turizmin başkenti olduğunu ifade eden Vali Yazıcı; “Türkiye’nin en büyük tohum ve fide üreticilerinin burada olduğunu bilmiyordum. Türkiye’nin tohum ve fidede dışa bağımlılığının tersine çevrilip %70-80 dışardan tohum ithal eden Türkiye’nin Antalya’daki büyük firmalar sayesinde tohum ve fide ihraç ediyor olmasından ben çok büyük onur duydum. İl Tarım Müdürümüzle başta tohum firmaları olmak üzere pek çok firmayı gezdik, hasada katıldık.

Tarımın geldiği nokta beni çok mutlu ediyor. Diğer taraftan turizmin başkenti ve dünyanın en güzel şehrinde turizm sektöründeki herkesle birlikte olmaya gayret ettik. Birlikten güç ve kuvvet doğduğuna inanan bir insanım. Bu manada kurumlar arası birlikteliğin uyumun üst düzeyde olması için elimden gelen gayreti gösterdim.” diye konuştu.


Antalya, Eğitime Büyük Katkı Sağlayan Bir Şehir
Görev yaptığı süre içerisinde 11 ili derinden etkileyen deprem haberini alır almaz hemen koordinasyon çalışmalarına başladığını belirten Vali Yazıcı; “Depremin sabahında AKTOB Başkanı Kaan Bey ile iletişime geçtim. Çünkü bölgeden binlerce depremzede misafirimizin geleceğini biliyordum. Biz on binler dedik ama 230 bin depremzedemiz şehrimize geldi. Bu süreçte Antalyalı hemşerilerimiz nasıl güzel insan olduklarını herkese gösterdiler. Emeği geçen herkese müteşekkiriz. Ben bunun bu dünyada da öbür dünyada da şahidiyim.

Antalya’da göreve başladığım ilk zamanlar pandemi yüzünden eğitimle ilgili projelere ağırlık veremedim. O süreçte bir baktım bütün okulların adları özel isim Şehit ismi de değil. Neden bu kadar çok özel isim diye sordum. Bana hayırseverler tarafından yapıldıkları için olduğunu söylediler. Tam bir sayım yapmadık ama Antalya’nın hayırseverler tarafından okul yapma oranının en yüksek il olduğunu değerlendiriyorum. Antalya, eğitime büyük katkı sağlayan bir şehir.” dedi.


AHENK ve ASİST Projeleriyle Çocukların ve Gençlerin Hayatlarına Dokunduk
AHENK ve ASİST projeleri ile çocukların ve gençlerin hayatlarına dokunmaya çalıştıklarını belirten Vali Yazıcı; “Bu işi yaparken başta Kaymakam arkadaşlarım olmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve 30 bin öğretmenimizle bu konuda epey yol aldık. Antalya’da haftada 40 dakikada olsa bir okuma saati var. Tüm Kaymakam arkadaşlarım ilçelerinde bulunan tüm okullara eğitim öğretim sezonunda en az bir kere gittiler. Bu şehrin çocuklarının hayata daha iyi hazırlanmaları için bunu zevkle ve isteyerek yaptık. İl Milli Eğitim Müdürümüz projelerin 2 yıllık sonuçlarını paylaşmıştı. Okulda öğrenci başına okunan kitap sayısı 2.4’ten, 6’ya çıkartmanın onurunu ve gururunu yaşıyorum. Okullarda bulunan kütüphanelerde ki kitap sayısı iki buçuk katına çıktı. Her şeyden önemlisi meslek liselerinde ki disiplin olaylarının %34 azalmış olması. Bu çalışmalarda emeği olan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. ASİST projemizle de 38 bin çocuğumuzun hayatlarına sporu soktuk. Benim bulunduğum şehirde ilk sarf ettiğim sözlerden biridir. Mili Eğitim Müdürü ile Gençlik ve Spor İl Müdürü kardeştir ve kardeş olmak zorundadır. Burada da kardeşliklerini her daim yerine getirdiler ve başarılı işlere imza attılar.” şeklinde konuştu.


Malatya’da Yapılacak Çok İş Var
Vali Yazıcı, yeni görev yerinde yüzbinlerce insanın sıkıntıda olduğu bir şehre gittiğini vurgulayarak; “Mağdur insanların yoğun olduğu bir şehre gidiyorum. Asrın felaketi 11 şehrimizi vurdu. Malatya yıkılacak ve ağır hasarlı bina sıralamasında 4’üncü sırada yer alıyor. Malatya’da yapılacak çok iş var. Tayinden çok mutluyum. Dünyanın bilinen en güzel şehirlerinden olan Antalya’dan, Malatya’ya gidiyor olmaktan dolayı da mutluyum. Tayinim çıktığında; ‘Rabbime şükürler olsun.’ dedim, beklemiyorduk ve çok şaşırdık. Eşime ilk sözlerim şuydu; ‘İnşallah oraya yetime, öksüze, müşkül durumdaki insanların duasını almaya gidiyoruz.’ oldu. Bu benim için önemli, ben insan olarak bunu tüm kalbimle önemsiyorum. Orada zorda olan çok insan var. 94 bin kişi konteynerlerde yaşıyor. Binlerce bina yıkılmış, binlerce bina yıkılacak ve yapılacak çok iş var. Bu zor durumdaki insanların duasına talibim ve bunun için gayret edeceğim.” ifadelerini kullandı.


Allah Hepimizin Yolumuzu Açık Etsin
Vali Yazıcı Antalya’da görev yaptığı süre boyunca eşi Hanife Yazıcı’nın da çalışmalarında kendisine destek olduğunu vurgulayarak; “Kıymetli eşim şehit ailelerini ve fakr-u zaruret içerisinde bulunan yüzlerce aileyi ziyaret etti. Huzurlarınızda eşime teşekkür etmek istiyorum. Bir de eğitim hayatımda çok önemli bir yere sahip olan kıymetli öğretmenim Mustafa Öz hocama bir teşekkür etmek istiyorum. Bu akşam da Burdur’dan benim için kalktı geldi sağ olsun, var olsun. Ben de emeği çok büyüktür. Vedaları hiç sevmiyorum ama hayatın da gerçeği bu. Malatya’da bir abiniz, bir kardeşiniz var. Bu yıl olmasa da gelecek yıl mutlaka beklerim. Samimiyetle sizlerden bir tek isteğim var. Benim bir hakkım varsa hepinize helali hoş olsun. Ama bu kardeşinize de buradaki herkesin bir hakkı varsa helal etmesini istiyorum. Acısıyla tatlısıyla, iyisiyle kötüsüyle, yağmuruyla seliyle, fırtınasıyla, yangınıyla, pandemisiyle, güzellikleriyle, zorluklarıyla 3 yıl 2 ayı tamamladık. Bunu birlikte yaptık, birlikte birçok başarılı işe imza attık. Allah hepinizin kendi alanın da yolunu bahtını açık etsin. Sağlıklı bir yaşamınız olsun. Gönlünüzden geçenleri yaşadığınız bir hayatınız olsun. Buraya kadar gelip zaman ayırdığınız için hepinize çok teşekkür ediyoruz.” dedi.


Konuşmaların ardından Vali Ersin Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı kapıda bütün misafirleri tek tek uğurlayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

ANTALYA SON DAKİKA HABERLERİ, 16 Ağustos 2023 12:48

Yorumlar (0)

Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
SİBERGÖZ-35 Operasyonunda 13 İlde 48 Dolandırıcılık Şüphelisi Yakalandı

SİBERGÖZ-35 Operasyonunda 13 İlde 48 Dolandırıcılık Şüphelisi Yakalandı

"NARKOÇELİK-14" Operasyonlarında 321 Zehir Taciri ve Sokak Satıcısı Yakalandı

"NARKOÇELİK-14" Operasyonlarında 321 Zehir Taciri ve Sokak Satıcısı Yakalandı

ŞANLIURFA'DA FUHUŞ OPERASYONU: 9 GÖZALTI

ŞANLIURFA'DA FUHUŞ OPERASYONU: 9 GÖZALTI

KOMEDYEN HASAN CAN KAYA, HASTANEDEN TABURCU OLDU

KOMEDYEN HASAN CAN KAYA, HASTANEDEN TABURCU OLDU

ADANA'DA OTOBÜSTEN DÜŞEN KADIN AĞIR YARALANDI

ADANA'DA OTOBÜSTEN DÜŞEN KADIN AĞIR YARALANDI

BAŞKAN KOTAN, İLK NİKÂHINI KIYDI

BAŞKAN KOTAN, İLK NİKÂHINI KIYDI

‘SİNEKSİZ YAZ’ İÇİN EKİPLER HEM SAHADA HEM EĞİTİMDE

‘SİNEKSİZ YAZ’ İÇİN EKİPLER HEM SAHADA HEM EĞİTİMDE

MAG’LAR ŞİMDİ HER YERE ULAŞACAK

MAG’LAR ŞİMDİ HER YERE ULAŞACAK

ANTALYA’DA BEYİN YAKAN DOLANDIRICILIK

ANTALYA’DA BEYİN YAKAN DOLANDIRICILIK

DJ’LİK KURSUNA YOĞUN İLGİ

DJ’LİK KURSUNA YOĞUN İLGİ

YARILANMA BİTTİ, BİTCOİN’DE İSTİKRAR DÖNEMİ BAŞLAYACAK

YARILANMA BİTTİ, BİTCOİN’DE İSTİKRAR DÖNEMİ BAŞLAYACAK

ANİ HAVA DEĞİŞİMLERİ KALP KRİZİ ARTTIRIR MI?

ANİ HAVA DEĞİŞİMLERİ KALP KRİZİ ARTTIRIR MI?

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLÇELERDE KREŞ SAYISINI ARTTIRIYOR

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLÇELERDE KREŞ SAYISINI ARTTIRIYOR

MANSUR YAVAŞ’TAN BÜYÜKELÇİ VE MİSYON ŞEFLERİNE 23 NİSAN RESEPSİYONU

MANSUR YAVAŞ’TAN BÜYÜKELÇİ VE MİSYON ŞEFLERİNE 23 NİSAN RESEPSİYONU

KÖYÜM BİSİKLETE BİNİYOR

KÖYÜM BİSİKLETE BİNİYOR

ANTALYA BİLİM MERKEZİ’NDE DÜNYA KONUŞULACAK

ANTALYA BİLİM MERKEZİ’NDE DÜNYA KONUŞULACAK

ANTALYA'DA GRAPPLİNG SPOR KULÜBÜ KURULDU: SPORA VE SPORCUYA ÖNEM VERİYORUZ

ANTALYA'DA GRAPPLİNG SPOR KULÜBÜ KURULDU: SPORA VE SPORCUYA ÖNEM VERİYORUZ

ANTALYA'NIN SERİK İLÇESİNDE 24 ÇİFTİN UNUTULMAZ NİKAH TÖRENİ: 24.4.2024 YOĞUNLUĞU

ANTALYA'NIN SERİK İLÇESİNDE 24 ÇİFTİN UNUTULMAZ NİKAH TÖRENİ: 24.4.2024 YOĞUNLUĞU

ESKİ BAKAN MEHMET ALİ YILMAZ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

ESKİ BAKAN MEHMET ALİ YILMAZ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

ESKİŞEHİR VALİLİĞİ'NDEN ALÇAK UÇUŞ UYARISI

ESKİŞEHİR VALİLİĞİ'NDEN ALÇAK UÇUŞ UYARISI

MANSUR YAVAŞ VE ALMANYA CUMHURBAŞKANI STEINMEIER BİR ARAYA GELDİ

MANSUR YAVAŞ VE ALMANYA CUMHURBAŞKANI STEINMEIER BİR ARAYA GELDİ

KOTAN: “KONYAALTI SPORUN MERKEZİ OLACAK’

KOTAN: “KONYAALTI SPORUN MERKEZİ OLACAK’

KARAVAN PARK, TATİLCİLERİN GÖZDESİ OLDU

KARAVAN PARK, TATİLCİLERİN GÖZDESİ OLDU

ÇOCUKLAR DA ARKADAŞ İLİŞKİLERİNE DİKKAT!

ÇOCUKLAR DA ARKADAŞ İLİŞKİLERİNE DİKKAT!

BAŞKAN KOTAN’IN İLK ZİYARETİ KAYMAKAM KÖSE’YE

BAŞKAN KOTAN’IN İLK ZİYARETİ KAYMAKAM KÖSE’YE

MESUT KOCAGÖZ İÇİN KEPEZ BELEDİYESİ ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ YAPTILAR

MESUT KOCAGÖZ İÇİN KEPEZ BELEDİYESİ ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ YAPTILAR

İSTANBUL VERGİ DAİRESİNDE RÜŞVET OPERASYONU: GÖREVLİLER SUÇÜSTÜ YAKALANDI

İSTANBUL VERGİ DAİRESİNDE RÜŞVET OPERASYONU: GÖREVLİLER SUÇÜSTÜ YAKALANDI

KARS'IN ARPAÇAY İLÇESİNDE BİR EVE SİLAHLI SALDIRI

KARS'IN ARPAÇAY İLÇESİNDE BİR EVE SİLAHLI SALDIRI

TÜRBEDEKİ HIRSIZLIK OLAYINDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI

TÜRBEDEKİ HIRSIZLIK OLAYINDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI

BUGÜN KONYAALTI’NI ÇOCUKLAR YÖNETTİ

BUGÜN KONYAALTI’NI ÇOCUKLAR YÖNETTİ

BAŞKAN BÖCEK KOLTUĞUNU ÇOCUK BAŞKANA DEVRETTİ

BAŞKAN BÖCEK KOLTUĞUNU ÇOCUK BAŞKANA DEVRETTİ

ÇOCUKLARDA KEMİK SAĞLIĞINA DİKKAT!

ÇOCUKLARDA KEMİK SAĞLIĞINA DİKKAT!

MANSUR YAVAŞ 23 NİSAN’DA BAŞKANLIK KOLTUĞUNU MUHAMMED UĞUR’A BIRAKTI

MANSUR YAVAŞ 23 NİSAN’DA BAŞKANLIK KOLTUĞUNU MUHAMMED UĞUR’A BIRAKTI

PROF. DR. ÜMİT ÖZDAĞ'IN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NA ÖZEL KUTLAMA MESAJI

PROF. DR. ÜMİT ÖZDAĞ'IN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NA ÖZEL KUTLAMA MESAJI

Osman Genç: Çocukların Hakları ve Değerleri Her Zaman Öncelikli Olmalı

Osman Genç: Çocukların Hakları ve Değerleri Her Zaman Öncelikli Olmalı

Cumhuriyet ve Adalet Partisi Genel Başkanı Ahmet Sevim’in 23 Nisan Basın Açıklaması

Cumhuriyet ve Adalet Partisi Genel Başkanı Ahmet Sevim’in 23 Nisan Basın Açıklaması

BAŞKAN KOTAN, MİNİKLERLE 23 NİSAN’I KUTLADI

BAŞKAN KOTAN, MİNİKLERLE 23 NİSAN’I KUTLADI

MURATPAŞA’DA 23 NİSAN COŞKUSU

MURATPAŞA’DA 23 NİSAN COŞKUSU

ELEKTRİK DAĞITIM ŞİRKETİ ÇALIŞANI ÇALIŞIRKEN AKIMA KAPILARAK HAYATINI KAYBETTİ

ELEKTRİK DAĞITIM ŞİRKETİ ÇALIŞANI ÇALIŞIRKEN AKIMA KAPILARAK HAYATINI KAYBETTİ

DÜNKADER, 23 NİSAN’DA FATMA YUSUF BİLGİÇ ANASINIFINA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

DÜNKADER, 23 NİSAN’DA FATMA YUSUF BİLGİÇ ANASINIFINA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ