BAŞKAN KARA MANAVGAT KARTI TANITTI

Manavgat Belediyesi’nin hayata geçirdiği 'Manavgat Kart' uygulamasının tanıtımı, Manavgat Şelalesi’nde yapıldı. 

22 Mayıs 2024
BAŞKAN KARA MANAVGAT KARTI TANITTI

 Manavgat Belediyesi tarafından kent sakinlerinin sosyal, kültürel ve eğitsel talepleri doğrultusunda hayata geçirilen Manavgat Kart uygulamasını, Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara tanıttı. Bu kapsamda Manavgat Kart’ın tanıtımı için Manavgat Şelalesi’nde basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya, Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, Manavgat parti ilçe başkanları, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, oda başkanları, STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

Manavgatlı tüm vatandaşların sahip olabileceği Manavgat Kart, kullanıcılara Manavgat Şelalesi’ne ücretsiz; Manavgat Kent Müzesi ve Belediye halk plajlarına ise indirimli giriş imkanı sağlayacak. Manavgat Kart’ın abonman ücreti yıllık 50 lira olarak belirlendi. Başkan Kara tüm katılımcılara teşekkür ederken, toplantının ardından Manavgat Şelalesi’nde toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.

Manavgat Kart’ın tanıtım toplantısında konuşan Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara şunları kaydetti:

“Manavgatlıların, özellikle Sarılar bölgesinde yaşayan insanların bizden bir talebi vardı. Bugünden itibaren Manavgat Belediyesi’nin çıkarttığı Manavgat Kart, sadece Manavgat Şelale’sine değil aynı zamanda Manavgat Kent Müzesi ve halk plajlarının giriş kartı olarak da kullanılacaktır. Belediyemizden kartı temin eden herkesin kartın üzerinde fotoğrafı olacak. Bu karta sahip olarak Manavgatlı olduğunu belgeleyen herkes bu imkanlarımızdan ücretsiz olarak faydalanacaktır. Aynı zamanda Şelale içerisindeki işletmelerde bu kartı gösterdiğiniz sürece ücretlerde %10 indirimden faydalanabileceksiniz.”

“Manavgatlılar her zaman arkamızda”

 

Göreve gelir gelmez hayata geçirdiği sosyal belediyecilik projeleriyle büyük beğeni toplayan Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, Manavgatlıların desteğini her zaman arkalarında hissettiklerini söyledi. Başkan Kara, “Hazırlıklarını yaptığımız birçok projemiz var. Zamanla bunları gerçekleştireceğiz. Kısa zaman önce yağlı pehlivan güreşlerimizi yaptık. Türkiye’de bugüne kadar en fazla katılıma sahip olan, en uzun süren güreşleri düzenledik. Birçok projemizi adım adım gerçekleştireceğiz. Türkiye’nin birçok belediyesinde işçi çıkarılıyorken, 300’ün üzerinde işçi alımı gerçekleştiren tek belediyeyiz. 5 yılda 5 bin insana istihdam hedefiyle yola çıktık. Projelerimiz adım adım hayata geçtikçe bu hedefimizi çok rahat yakalayacağımızı biliyoruz. Ekip arkadaşlarım, encümen arkadaşlarım, örgütümüz, hep birlikte çalışıyoruz. Manavgatlılar bize her zaman destek oluyor. Bu destek sürdüğü sürece biz çalışmaya devam edeceğiz. Manavgat kazanacak, Manavgatlılar kazanacak ve Manavgat’ın bir dünya markası olarak her yerde adı duyulmaya devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Tanıtım toplantısının ardından Başkan Kara’ya Sarılar Mahallesi Muhtarı Fehmi Toy tarafından Atatürk tablosu hediye edildi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.