AYDIN'DA MÜSTAKİL EV BAHÇESİNDE VURULMUŞ ŞEKİLDE BULUNAN KİŞİ AĞIR YARALI HALDE HASTANEYE KALDIRILDI

Aydın'ın Efeler ilçesine bağlı Girne Mahallesi'nde bulunan bir müstakil evin bahçesinde Y.A.A. isimli bir kişi, başından vurulmuş halde bulundu. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ağır yaralı olarak Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Y.A.A.'nın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. 

15 Mayıs 2024
AYDIN'DA MÜSTAKİL EV BAHÇESİNDE VURULMUŞ ŞEKİLDE BULUNAN KİŞİ AĞIR YARALI HALDE HASTANEYE KALDIRILDI

 Olayın, Y.A.A.'nın kız arkadaşı G.K. tarafından fark edilmesi üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildiği öğrenildi. Sağlık ekipleri ve polis, hızla olay yerine sevk edildi. Yaralıya ilk müdahale yapıldıktan sonra hastaneye sevk edilirken, olay yerine gelen polis ekipleri geniş çaplı bir inceleme başlattı ve sokakta güvenlik önlemleri aldı.

 İlk bulgulara göre, Y.A.A.'nın kız arkadaşı ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştığı ve ardından bahçede silahla kafasına ateş ettiği iddia edildi. Polis, olayın intihar şüphesi üzerinde durduğunu belirtirken, soruşturma devam ediyor.

 Olayla ilgili detaylı inceleme sürerken, Y.A.A.'nın sağlık durumuyla ilgili olarak da gelişmeler yakından takip ediliyor.

 

(KAYNAK:İHA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.