ANTALYA'DA OTOPARKLARA YAPILAN ZAMLAR VATANDAŞLARIN İSYANINA YOL AÇTI

Son günlerde Antalya'da otopark ücretlerine yapılan fahiş zamlar, vatandaşların tepkisine neden oldu. Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait park alanları ve özel işletmelerdeki otoparklara yapılan zamlar, kısa sürede gelen büyük tepkilerle geri alındı. 

08 Mayıs 2024
ANTALYA'DA OTOPARKLARA YAPILAN ZAMLAR VATANDAŞLARIN İSYANINA YOL AÇTI

 Özellikle Antalya'nın en popüler noktalarından biri olan Konyaaltı sahilinde bulunan otoparklara sabah saatlerinde yapılan zamla birlikte, otopark ücretleri 1-12 saat arasında 30 TL'den 100 TL'ye, 12 ile 24 saat arası için ise 150 TL olarak belirlendi. Bu zamlar, bölgedeki vatandaşların ve ziyaretçilerin ciddi tepkisine neden oldu.

 Ancak, vatandaşların yoğun tepkisi üzerine Antalya Büyükşehir Belediyesi, zam kararından geri adım attığını açıkladı. Yeni tarifeye göre, 1-12 saat arası otopark ücreti 100 TL'den 60 TL'ye çekildi.

 Konyaaltı sahilindeki bu gelişmelerin yanı sıra, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan Güllük Katlı Otoparkı'nda da zam olabileceği söylentiler arasında yer alıyor. Bölgedeki vatandaşlar, özel otoparklardaki yüksek ücretlerin de devam etmesi üzerine tepkilerini sürdürüyor. Bazı özel otoparklarda saatlik park ücretleri 70 TL'den başlarken, bazılarında ise 200 TL'ye kadar çıkabiliyor.

 Vatandaşlar, kent genelindeki otopark ücretlerindeki yüksek zamlara karşı tepkilerini sürdürmeye devam ediyor. Antalya'da otopark ücretlerine yönelik gelen tepkiler ve geri alınan zam kararları, şehrin gündemini meşgul etmeye devam ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.