FETHİYE’DE BAŞPEHLİVAN ALİ GÜRBÜZ OLDU

Muğla’nın Fethiye ilçesinde düzenlenen 2.Mustafa Kiremitli Yağlı Güreşleri’ni Manavgat Belediyesi Başpehlivanı Ali Gürbüz kazandı. 

06 Mayıs 2024
FETHİYE’DE BAŞPEHLİVAN ALİ GÜRBÜZ OLDU

 Fethiye Belediyesi tarafından Karaçulha Mahallesi Kovanlı mevkinde bu yıl ikincisi düzenlenen güreşlere, 71’i başpehlivan 1004 güreşçi katıldı.

 Megastar Ali Gürbüz, 1.turda Ali İhsan Batmaz, 2.turda Serkan Serttürk, 3.turda Süleyman Başar, 4.turda Ali Yanatma, çeyrek finalde Mustafa Batu ve yarı finalde Hüseyin Gümüşalan’ı mağlup etti. Kıran kırana geçen final müsabakasında Ali Gürbüz, rakibi Cengizhan Şimşek’i yenerek başpehlivan unvanını kazandı. Ali Gürbüz, bu sonuçla birlikte Manavgat Belediyesi bünyesinde katıldığı ilk güreş organizasyonunda şampiyonluk elde etmiş oldu.

 Güreş severlerin büyük ilgi gösterdiği Megastar Ali Gürbüz, Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara’ya teşekkür etti. Başpehlivan Gürbüz, “Burada kazanmak moral ve motivasyon açısından çok önemliydi. Kıymetli başkanımın desteğini her zaman arkamızda hissettik. Hedefimiz önümüzdeki hafta Manavgat Güreşlerinde, hem takım hem de bireysel olarak kürsü yapmak. Tüm güreşseverleri 10-11-12 Mayıs’ta Manavgat’a bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.