YEŞİL PASAPORTLULAR KÜLTÜR TUR GRUBU ANKARA'DA BULUŞTU!

Yeşil Pasaportlular Kültür Tur Grubu, Ankara’da keyifli bir buluşma gerçekleştirdi. Katılımcılar, gezileri heyecanla bekliyor. Kitap çekilişi büyük ilgi gördü 

22 Nisan 2024
YEŞİL PASAPORTLULAR KÜLTÜR TUR GRUBU ANKARA'DA BULUŞTU!

Zor Şartlara Rağmen Yoğun Katılım!

Ankara 'nın yağmurlu ve rüzgarlı havasına rağmen, Yeşil Pasaportlular Kültür Tur Grubu Ankara Kızılay'da Cafe'de buluşarak keyifli bir araya geldi. Bu tanışma ve kaynaşma toplantısında, grubun değerli katılımcıları bir araya gelerek birbirlerini daha yakından tanıma imkanı buldu.

 

Geziler Heyecanla Bekleniyor!

Toplantıda, katılımcılar yoğun bir şekilde artık gezmek istediklerini dile getirdiler. Bu talep üzerine, Yönetici Aktan Alar , bugünden itibaren gezi faaliyetleri için gerekli koordinasyon çalışmalarına başladığını duyurdu.

 

Kitap Çekilişi Heyecan Yarattı!

Daha önce grubumuza en çok katılımcı sağlayan arkadaşa kitap sözü verilmişti. Arkadaşımız Esin Yeniçay 'ın yurtdışında olması sebebiyle hakkını bir arkadaşımıza devretme isteği ve Aktan Alar 'ın da kendi adıma ilave bir kitap almam ile Atatürk ve Göbeklitepe kitapları çekiliş ile iki şanslı arkadaşa hediye edildi.

 

Teşekkür ve Beklentiler!

Aktan Alar toplantıya katılan, katılmak isteyip mazeret bildiren ve sayfamızı takip eden tüm arkadaşlara teşekkürlerini iletti. Alar, bu toplantının sadece bir başlangıç olduğunu ve bundan sonra daha birçok güzel etkinlik planladıklarını da vurguladı.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.