SAHNEDE BÜYÜLEDİ: BAHAR DİZİSİ’NİN YILDIZI DEMET EVGAR’IN ŞARKI SÖYLEDİĞİ ANLAR BEĞENİ TOPLADI

 

18 Nisan 2024
SAHNEDE BÜYÜLEDİ: BAHAR DİZİSİ’NİN YILDIZI DEMET EVGAR’IN ŞARKI SÖYLEDİĞİ ANLAR BEĞENİ TOPLADI

 Show TV'de yayınlanan 'Bahar' dizisinin yeni bölümünde Demet Evgar, seyircileri ekrana kilitledi. Ünlü oyuncu, dizinin son bölümünde Nil Karaibrahimgil'in 'Ben Aptal Mıyım?' şarkısını seslendirdi.

 Hastaneye bağış toplamak amacıyla düzenlenen balo sahnesinde 'Bahar' karakterine hayat veren Demet Evgar, seyircilere unutulmaz anlar yaşattı. Sahneye çıkarak şarkı söyleyen Evgar, hem sesiyle hem de sahne performansıyla büyük beğeni topladı.

 Sosyal medya platformlarında Demet Evgar'ın performansıyla ilgili olumlu yorumlar yapıldı. Seyirciler, Evgar'ın şarkı söylediği anları eğlenceli ve duygusal bulduklarını belirtirken, oyuncunun yeteneğine ve performansına övgüler yağdırdı.

 'Bahar' dizisinin bu bölümü, izleyicileri bir kez daha ekranlara kilitlemeyi başardı ve Demet Evgar'ın unutulmaz performansıyla gündeme oturdu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.