BAŞKAN KOCAGÖZ’DEN KADİR GECESİ’NE ÖZEL İFTAR

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Kadir Gecesi’ne özel düzenlenen iftar yemeğinde çalışma arkadaşları ve aileleriyle bir araya geldi. Başkan Kocagöz, “Kepez’de biz hepimiz bir aileyiz. Sizin evlatlarınız benim evlatlarım, sizin dertleriniz benim dertlerim olacak. “dedi. 

06 Nisan 2024
BAŞKAN KOCAGÖZ’DEN KADİR GECESİ’NE ÖZEL İFTAR

Kepez Belediyesi tarafından Kadir Gecesi’nde 10 bin kişilik iftar sofrası kuruldu. Belediye  binası önünde düzenlenen iftar yemeğine Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, CHP Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, il, ilçe teşkilatları, belediye meclis üyeleri, belediye çalışanları ve aileleri katıldı.

Dualar eşliğinde oruçlar açıldı, Ramazan ayının manevi güzelliği ve bereketi birlikte paylaşıldı.  Yoğun katılımın gerçekleştiği iftar programında sema gösterisi ilgi çekti.

KEPEZ AŞKI İLE YOLA ÇIKTIK

İftar programında konuşan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Kepez aşkı ile yola çıktıklarını söyledi. Başkan Kocagöz, “Kepez’de gerçek bir aile ve kardeşlik ruhuna sahip olacağız. Sonra bütün Kepez halkını ailemiz, kardeşimiz, evladımız gibi kucaklayacağız. Ben sizlere çok güveniyorum. Bugün 650 bin insanımıza hizmet edecek olan sizlersiniz. Bu bir hizmet yarışı… Hizmet yarışına artık başladık. İnşallah bu yarışta da başarılı olacağız. Allah’ın yardımıyla bize güvenenlere biz mahcup olmayacağız. Bugün Kepez’de rekor kırdık. İlk defa 30 yıl sonra halkçı belediyeciliği getirmek için buradayız. “ dedi.

BENİM MAKAM KAPIM OLMAZ

Kepez’de önemli hizmetlere imza atacaklarını belirterek sözlerini sürdüren Başkan Kocagöz, “Çocuklarımız için, gençlerimiz için çalışacağız. Kadınlarımız başları dik olacak, yaşlılarımız asla yalnız kalmayacak, engellilerimiz o kadar güzel projelerle karşılaşacaklar ki; herkes Kepez’e taşınmak isteyecek. Hep birlikte çalışacağız. Bunları hep birlikte başaracağız. Kepez’i değiştirmeye ve dönüştürmeye geldik. Bunu siz mesai arkadaşlarımla beraber başaracağız. Biz hepimiz bir aileyiz. Sizin evlatlarınız benim evlatlarım. Sizin dertleriniz benim dertlerim olacak. Beni birlikte çalıştığımız arkadaşlarımız bilir. Benim makam kapım olmaz. Çalışma arkadaşlarıma asla olmaz. “ diye konuştu.

Başkan Kocagöz, “Bir insan ailesi için nasıl çalışırsa, bizde belediye olarak bütün insanlarımızı ailemiz gibi görüp, çalışacağız. Hepinizi çok seviyorum. Allah’a emanet olun. Kadir gecemiz mübarek olsun. “diyerek, sözlerini tamamladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.