KONYAALTI’NDA SANDIK EĞİTİMİ

CHP Konyaaltı ilçe yönetiminin seçim eğitim çalışması kapsamında sandık görevlileriyle bir araya gelen Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, “Sizler halkın oylarına sahip çıkacaksınız” dedi. 

29 Mart 2024
KONYAALTI’NDA SANDIK EĞİTİMİ

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, CHP Konyaaltı İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği sandık eğitimlerini tamamlayan sandık görevlileri ile bir araya geldi. CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz’ün de yer aldığı buluşmada, sandık görevlileri ile seçim süreci üzerine sohbet eden Kotan, seçim günü ilçenin farklı noktalarında görev alacak partililere özverili çalışmalarından ve katılımlarından dolayı teşekkür etti.

BÜYÜK ZAFERE İMZA ATACAĞIZ

Adaylık sürecinin başından beri iftira ve karalama kampanyalarıyla mücadele ettiğini belirten Cem Kotan, “Bunlara Konyaaltı halkı sandıkta cevap verecektir’’ dedi. Konyaaltı seçmeninin bu cevabını sandıktan sandık görevlilerinin çıkaracağını hatırlatan Kotan, ‘’Gelen yanıtları, yani sonucu sizler resmileştireceksiniz. Sizler karara bağlatacaksınız. Sizler takipçisi olacaksınız. O yüzden sorumluluğunuz çok büyük’’ diye konuştu.

Sandık görevinin çok önemli olduğunu kaydeden Kotan şöyle devam etti, ‘’Siz her iki noktada da görevlisiniz. Hem parti göreviniz var, hem de bizi seçecek olan halkın oylarına sahip çıkacaksınız. Hep beraber çalışarak büyük bir zafere imza atacağız. Bu parti sizlerin emekleri sayesinde ayakta. Emeklerinize sağlık, var olun.’’

HER SANDIKTA GÖREVLİMİZ VAR

CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz de gönüllü sandık görevlilerinin ülkesi ve kenti için söyleyecek sözü olan, kendisini ve mesaisini partiye adamış insanlar olduğuna dikkat çekerek hepsine teşekkür etti.

Eğitimlere katılarak sandık görevlisi olan partililerin geçmiş seçimlerde de görev aldığını ve tecrübeli bir kadro haline geldiklerini aktaran Gündüz, ‘’Bunun için hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Sandıklara sahip çıkmanın çok önemli bir görev olduğunu her seçimde tekrar idrak ediyoruz. Ülke ve Antalya genelinde birçok sandıkta zafiyet yaşanırken, biz Konyaaltı’nda bütün sandıklarda görevlisi olan tek partiyiz. Bunun için sizleri alkışlıyorum’’ dedi.

Konyaaltı CHP İlçe Örgütü ve Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, sandık görevlilerinden önce de seçim güvenliği için avukatlarla bir araya geldi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.