İYİ PARTİ MURATPAŞA BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYI KADRİYE ASLI GÖNCÜ SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

 

28 Mart 2024
İYİ PARTİ MURATPAŞA BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYI KADRİYE ASLI GÖNCÜ SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

 Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde İYİ Parti'nin Belediye Meclis Üyesi adayı Kadriye Aslı Göncü, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Göncü, geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Turgut Bucak'ın adaylıktan çekilmesinin ardından tek başına sahalarda aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

 Turgut Bucak'ın adaylıktan çekilmesi sonrasında tek başına sahalarda olan Kadriye Aslı Göncü, halkla iç içe olarak onlarla görüşmeye devam ediyor. Göncü, seçim sürecinde halkın taleplerini dinleyerek, Muratpaşa ilçesinin sorunlarına çözüm önerileri sunmayı hedefliyor.

 Göncü'nün sahada yürüttüğü çalışmalar, halkın ilgisini çekiyor ve destek buluyor. Kendisine yöneltilen soruları içtenlikle yanıtlayan Göncü, seçim sürecinde Muratpaşa ilçesine yönelik yeni ve dinamik bir yönetim anlayışıyla hareket etmeyi vaat ediyor.

 İYİ Parti Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi adayı Kadriye Aslı Göncü, seçim çalışmalarına yoğun bir tempoyla devam ederken, halkın desteğini kazanarak 31 Mart’a kadar etkili bir şekilde çalışmalarını sürdürmeyi hedefliyor.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.