KANAL V YAYINA KATILAN KOTAN: “TÜRKİYE İTTİFAKINI KONYAALTI’NDA GERÇEKLEŞTİRDİK”

Pazar günü düzenlediği mitingde Türkiye ittifakının gerçekleştiğinin görüldüğünü anlatan CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, “Başından beri kavgaların, çamurun içine girmem dedim. Konyaaltı’nın huzurunu, mutluluğunu bozdurmam” dedi. Kotan, rakiplerinin iftira ve yalan kampanyasına dair suç duyurusunda bulunduklarını, hukuk önünde hesap vereceklerini söyledi. 

27 Mart 2024
KANAL V YAYINA KATILAN KOTAN: “TÜRKİYE İTTİFAKINI KONYAALTI’NDA GERÇEKLEŞTİRDİK”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, Kanal V’de gazeteci Ali Buldu’nun sorularını yanıtlarken Türkiye ittifakını Konyaaltı’nda gerçekleştirdiklerini  belirterek, Kent Meydanı’nda Pazar günü düzenledikleri mitinge diğer partilerden geniş katılım olduğunu söyledi.
Konyaaltı’ndaki 21 aday arasında miting yapan tek adayın kendisi olduğunun altını çizen Cem Kotan,  “Coşkulu, bizi heyecanlandıran bir kalabalıktı. 2 saate yakın sürdü miting, 3 bine yakın kitle vardı ve çok güzel bir havada geçti” dedi.
Cem Kotan, adaylığı açıklandığından beri rakiplerinin hakkında bir karalama kampanyası düzenlediğini, belirterek, “Konyaaltı halkına yanlış bilgi vermek, yanlış yönlendirmek, Antalya kamuoyunu yanlış bilgilendirmek için organize bir hareket yapılıyor. Avukat arkadaşlarımız suç duyurusunda bulundu. Hepsinin takipçisi olacağız” diye konuştu. Şu anda tamamen seçime odaklandığını belirten Kotan, “Bu iftiralara gülüp geçiyoruz. Yine de yaptıkları yanlarına kar kalmayacak. Hukukun önünde hepsi hesabını verecek” açıklamasında bulundu.

BÖYLE Mİ SEÇİM KAZANACAKSINIZ
20 yıldır partili olduğunu hatırlatan Cem Kotan, CHP üyesi olarak, il başkanı ve gençlik kolları başkanıyla beraber iktidara karşı protesto eyleminde bulundukları için açılan bir davanın farklı bir şeymiş gibi yansıtılmaya çalışıldığını, oysa bundan da beraat ettiğini anlattı. Hakkında sahte belgelerle, sahte Whatsapp yazışmalarıyla uydurma iddialar ortaya atıldığına işaret eden Cem Kotan, “Böyle mi seçim kazanacaksınız, böyle iftira atarak mı? Olmaz” dedi.
Protesto eyleminin devlete değil hükümet politikalarına karşı olduğunu vurgulayan Cem Kotan,  “Biz hükümete karşı bir tepki, bir protesto koymuşuz. Siz iktidarla devleti ayırt edemeyecek kadar bu ülkeyi tanımıyorsunuz” diye konuştu. Rakip adayı sert sözlerle eleştiren Kotan, “Siz Konyaaltı’nı yönetmeye talip olmuş kişisiniz. Kalkıp projenizi, Konyaaltı’na neler yapacağınızı anlatmıyorsunuz. Cem Kotan’la yatıyor Cem Kotan’la kalkıyorsunuz. Bu akla sığan bir şey değil. Siz nereye aday olduğunuzun farkında mısınız? Siz Konyaaltı’na adaysınız” dedi. Konyaaltı halkının yalan ve iftiralara kulak asmayacağını hatırlatan Kotan, şöyle devam etti: “Başından beri bu kavgaların, bu çamurun içine girmem dedim. Herkes kendi çamurunda yuvarlansın. Ben Konyaaltı’nın huzurunu, mutluluğunu bozdurmam. Konyaaltı, daha da mutlu olsun diye aday oldum. Buna asla izin vermem.”
Sahte korsan afişler bile yapıştırılıp dağıtıldığını aktaran Cem Kotan, Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunulmasının yanı sıra Kaymakam’ı da ziyaret ederek bu problemi anlattıklarını, kolluk kuvvetlerinin bu kişileri tespit ederek yakalayacağına inandığını söyledi. Cem Kotan, hakkında ithamlarda bulunan AKP adayı hakkında da suç duyurusunda bulunacağını yineledi.

BÜTÜN ANKETLERDE BİRİNCİ GELİYORUZ
Mutlu bir Konyaaltı’nın öneminin altını çizen Cem Kotan, şunları dile getirdi: “Ulusal ve uluslararası yarışmaların, müzik festivallerinin olduğu, halkımızın bisikletle gidip geldiği bir Konyaaltı düşünün. Çocuklarımız salonlarında sporlarını yapıyor. Mutlu ve huzurlu bir Konyaaltı. Bu Konyaaltı’nın daha da mutlu, daha da huzurlu olmasını istiyorum. Benim bütün amacım bu.”
Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan, bütün anketlerde birinci geldiklerini, şu anda 3, 6 aylık eylem planlarını hazırladıklarını, koltuğa oturur oturmaz projelere başlayacaklarını, spora ayrı önem vereceklerini belirtti.
Üniversitelilere yönelik çalışmaları olacağını anlatan Cem Kotan, barınma sorunu yüzünden çok sayıda öğrencinin okuyamadığını, büyük bir yurt yapmayı planladıklarını, açılacak lokantalarda gençlere ucuz ve besleyici yemekler sunacaklarını kaydetti.
Kotan kreş aşamasından itibaren çocuğun yanında olacaklarını belirterek, “Bir çocuğumuz Konyaaltı’nda nefes aldığında büyüyünceye kadar onun ve ailesinin yanında Konyaaltı Belediyesi olacak. Onun iyi eğitilmiş aydın bir genç olarak yetişmesini istiyoruz” dedi.

KONYAALTI SAKİNLERİNE TEŞEKKÜR
CHP Adayı Cem Kotan, ayrıca belediyede kuracağı Kadın ve Aile Müdürlüğü ve Kadın Danışma Merkezi ile kadınlara destek sağlanacağını yineledi. Çakırlar bölgesindeki imar konusundaysa Kotan,  “Kent büyüyor, bunun karşısında durma şansımız yok. Ama büyürken bir model oluşturmak lazım. Seçildikten sonra Muhittin başkanımla güzel bir model oluşturarak, oranın ihtiyaçlarını gidereceğiz” dedi.
Göreve başladığı zaman elindeki 41 projenin üzerine çıkmayı hedeflediklerini anlatan Cem Kotan, sözlerini şöyle tamamladı:  “Konyaaltı halkına çok teşekkür ediyorum. CHP’ye değer verdikleri, Cem Kotan’ı  sahiplendikleri için onlara çok teşekkür ediyorum. İnşallah seçimde de bunu taçlandıracağız.”

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.