KEMER’DE YAPILAN ANKET SONUÇLARINA GÖRE, MUSTAFA GÜL RAKİPLERİNE FARK ATTI!

 

22 Mart 2024
KEMER’DE YAPILAN ANKET SONUÇLARINA GÖRE, MUSTAFA GÜL RAKİPLERİNE FARK ATTI!

 Kemer ilçesinde yapılan son anketler, İYİ Parti'nin Kemer Belediye Başkanı adayı olarak belirlenen Mustafa Gül'ün rakiplerine önemli bir fark attığını ortaya koyuyor. Yapılan kamuoyu yoklamalarında, Kemer'in geleceği için yarışan adaylar arasında Gül'ün açık ara öne çıktığı belirtiliyor.

Bu sonuçlar, Gül'ün diğer adaylara kıyasla halk nezdinde daha fazla destek gördüğünü gösterirken, anket sonuçlarına göre, Kemer'deki seçmenlerin büyük bir çoğunluğu, İYİ Parti'nin adayı Mustafa Gül'e yöneliyor. Gül'ün, seçmenlerin güvenini kazandığı ve Kemer'in geleceği için umut vadettiği ifade ediliyor. Diğer adayların da halk nezdinde destek arayışında olduğu aşikâr ancak şu aşamada Mustafa Gül'ün açık ara önde olduğu belirtiliyor.

 

Seçim tarihi yaklaşırken, Kemer'de siyasi atmosferin İYİ Parti adayı Mustafa Gül'ün liderliğinde şekillendiği gözlemlenirken, bu durum ilçedeki seçimlerin kaderini etkileyecek gibi görünüyor. İlerleyen günlerde yapılacak seçimlerde, Kemer'in yeni belediye başkanının kim olacağı merakla bekleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.