Bucaklı Genç İş Adamları’ndan sahur buluşması

Bucaklı Genç İş Adamları Dayanışma Derneği, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer ve Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Antalya İl Başkanı Onur Temel ile sahur yemeğinde bir araya geldi. 

14 Mart 2024
Bucaklı Genç İş Adamları’ndan sahur buluşması

 Bucaklı Genç İş Adamları Dayanışma Derneği, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer ve Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Antalya İl Başkanı Onur Temel ile sahur yemeğinde  bir araya  geldi.

Bucaklı Genç İş Adamları Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Ak’ın ev sahipliği yaptığı Cihangir Kahvecisinde buluşarak  sahur programında dernek üyeleri ve AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Rıza Sümer, MHP İl Başkanı Onur Temel, MHP Kepez İlçe Başkanı Servet Ersoy’la birlikte birçok partili Antalya ve Kepez’in sorunlarını konuşarak istişarede bulundu.

Aslı Bucaklı olan Başkan Adayı Rıza Sümer  hemşehrilerine  dev projelerinden bahsetti. Bucaklı Genç İş Adamları Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Ak ise MHP ve AK Parti Teşkilatına katılımından dolayı teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.