Cem Kotan ‘‘Konyaaltı’nda birliği, düzeni bozdurmam’’

Sarısu mahallesi sakinleri ile buluşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, ‘‘Seçime az bir zaman kala yine iftira kampanyasına başladılar. Bir yandan da pankartlarımızı yırtıyorlar ama bilsinler ki sandıktan yırtamayacaklar. Ben Konyaaltı’nda birliği, düzeni bozdurmam. Biz buraya düzenli ve huzurlu bir kentin devamını sağlamak için geliyoruz’’ dedi. 

13 Mart 2024
Cem Kotan  ‘‘Konyaaltı’nda birliği, düzeni bozdurmam’’

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, Sarısu Mahallesi’nde düzenlenen etkinlikte Sarısu ve Liman mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Yüzlerce vatandaşın ellerinde bayraklarıyla katıldığı mahalle buluşmasında CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz, Seçim Komitesi Başkanı Tuncay Ercenk ve meclis üyesi adayları da hazır bulundu.  Yanındaki meclis üyesi adaylarını vatandaşlara tanıtan Kotan, ‘‘Konyaaltı’nı bu gördüğünüz güzel ekiple birlikte, sizin verdiğiniz güç ve yetkiyle yöneteceğiz” dedi.

PANKART YIRTANLAR SANDIKTAN YIRTAMAYACAKLAR

 Seçime az bir zaman kala pankartlarının yırtıldığını ve kendisine yönelik iftiraların arttığını kaydeden Cem Kotan, seçim yaklaştıkça iftira kampanyalarının daha da artacağını söyledi. Geçtiğimiz hafta kendisine bir telefon geldiğini ve karşıdaki kişinin, bazı grupların pek yakında ciddi bir iftira kampanyası başlatmak üzere olduğunu söylediğini aktaran Kotan, ‘‘Başkanım bütün herkes birleşmiş. Cumhuriyet Halk Partisi’nin ve sizin pankartlarınız yırtılacak, iftiralar atılacak dediler. Sabah bir uyandık; oraya buraya bir şeyler yazmışlar, broşürler bırakmışlar. Öte yandan da pankartlarımızı yırtıyorlar. Yırtsınlar ama sandıktan yırtamayacaklar’’ diye konuştu. 

HUZURUN, GÜVENİN DEVAMINI SAĞLAYACAĞIZ

Kotan, pankartlarına ve şahsına yöneltilen saldırılarla ilgili sözlerine şöyle devam etti, ‘‘Seçime altı üstü 18 gün kaldı, bakalım ne olacak. Ben söyleyeyim arkadaşlar; hiçbir şey olmayacak. Ben Konyaaltı’nda huzuru bozdurmam. Ben Konyaaltı’nda birliği, düzeni bozdurmam. Biz buraya güvenli ve huzurlu bir kentin devamını sağlamak için geliyoruz. Onlar bu şehirde eşkıyalık yapmak istiyorlar belli ki. ‘’

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.