AKP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI FUHUŞ SKANDALINDA TUTUKLANDI!

Elazığ'ın Mollakendi beldesindeki AKP'li Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan da dahil olmak üzere 5 kişi, fuhuştan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Doğan'ın, Elazığ merkezindeki kendi otelinde fuhuş yapıldığı iddiasıyla tutuklandığı belirtildi. 

05 Mart 2024
AKP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI FUHUŞ SKANDALINDA TUTUKLANDI!

 Elazığ'da bazı güzellik merkezleri, otel ve pansiyonlarda fuhuş yapıldığı ihbarları üzerine Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, "Cemre Operasyonu" adı altında eş zamanlı operasyon düzenledi.

 Operasyon sonucunda, Mollakendi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan dahil olmak üzere 5 kişi gözaltına alındı. Gözaltı işlemlerinin ardından ifadeleri alınan 5 zanlı daha sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 AK Parti'li Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan'ın Elazığ kent merkezinde, daha önce yurt olarak kullanılan ve daha sonra otele dönüştürülen bir mekanda fuhuş yapıldığı iddiasıyla tutuklandığı öğrenildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.