ATATÜRK'ÜN ANTALYA'YA GELİŞİ KORAY AVCI KONSERİYLE KUTLANACAK

Başkan Böcek, Antalyalıları Koray Avcı konserine davet etti 

04 Mart 2024
ATATÜRK'ÜN ANTALYA'YA GELİŞİ KORAY AVCI KONSERİYLE KUTLANACAK

 Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Antalya'ya gelişinin 94. Yılını coşku içerisinde kutlamaya hazırlanıyor. 6 Mart Çarşamba günü Koray Avcı Cumhuriyet Meydanı’nda, saat 20.00’da Antalyalılarla buluşacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Koray Avcı konserine tüm Antalyalıları davet etti. 

 

 'Hiç şüphesiz ki Antalya dünyanın en güzel yeridir' diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 

 6 Mart 1930 tarihinde Antalya ziyareti anlamlı etkinliklerle kutlanıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Atatürk’ün Antalya’ya gelişinin 94’üncü yılında da bu özel güne program hazırladı. 

KORAY AVCI GELİYOR

 Antalya Büyükşehir Belediyesi 6 Mart Atatürk’ün Antalya gelişi kutlamaları kapsamında 6 Mart Çarşamba günü ünlü sanatçı Koray Avcı’yı halkla buluşturacak. 6 Mart saat 20.00’da ünlü sanatçı Koray Avcı, Cumhuriyet Meydanı'nda Antalyalılara muhteşem bir konser verecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalyalıları, Koray Avcı konserine ve Atatürk’ün Antalya’ya gelişinin 94’ncü yılını coşkuyla kutlamaya davet etti. 

HOŞ GELİŞLER OLA’ KONSERİ AKM’DE

 Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Türk Ocakları Antalya Şubesi ortaklığı ile düzenlenecek olan Hoş Gelişler Ola konseri de 6 Mart Çarşamba AKM Aspendos Salonu’nda saat 19.30’da Antalya halkı ile buluşacak.  

AKM’DE 11.00’DE KUTLAMA PROGRAMI

 Öte yandan 6 Mart Atatürk’ün Antalya’ya gelişinin 94’ncü yılı kutlamaları kapsamında yine 6 Mart Çarşamba saat 11.00’da AKM Aspendos Salonu’nda program düzenlenecek. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.