Tütüncü: Antalya’ya hizmet etmeye geliyoruz

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, “Kaybedilen 5 yılı Antalya’ya yeniden armağan edeceğiz. Biz, Antalya’ya hizmet etmeye geliyoruz.” dedi. 

26 Şubat 2024
Tütüncü: Antalya’ya hizmet etmeye geliyoruz

 Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Güzeloba Mahalle Buluşması’na katıldı. Coşkulu buluşmaya önceki dönem Dışişleri Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Cumhur İttifakı Muratpaşa Belediye Başkan adayı Özdemir Manavoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Güzeloba Mahalle sakinlerine seslenen Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, 31 Mart Antalya’mız için, Muratpaşa’mız için yeni bir milat, yeni bir başlangıç olacak. Özdemir Manavoğlu kardeşimle, Muratpaşa’nın altın çağını başlatacağız. Muratpaşa’nın kaybolan yıllarını tekrar geri vermek için yepyeni bir geleceğe hazırlanıyoruz. Bir tarafta Antalya Büyükşehir Belediyesi, diğer tarafta Muratpaşa Belediyesi ile Muratpaşa’yı aydınlık yarınlar, kocaman ümitler bekliyor. Bunları birlikte başaracağız. Bütün Antalya bilir, belediyecilik bizim işimizdir. Bu güzel kadroların işi, AK Parti’nin işi.. Bu belediyecilik işine ehil olan kişi Muratpaşa’da Özdemir Manavoğlu kardeşimizdir.” dedi.

ÇİÇEK GİBİ BİR ANTALYA GELECEK

“31 Mart’ta sandıklar çiçek açacak…” diyerek sözlerini sürdüren Tütüncü, “Antalya Büyükşehir’in sandıkları da çiçek açacak. Çiçek gibi bir Muratpaşa gelecek. Çiçek gibi bir Antalya gelecek. Kepez’de başardık. Çalıştık, çabaladık, didindik ve büyük bir gayret gösterdik. 2009’da Antalya’nın arka bahçesi olan ve olumsuzlukları ile anılan Kepez, bugün Türkiye’nin hayranlıkla izlediği belediyecilik uygulamaları ile temel belediyecilik hizmetleri ile bambaşka bir yer oldu. Kepez’deki güzellikler Muratpaşa’ya da yayılsın. Antalya Büyükşehir’de kaybedilen 5 yılı bizlerin eliyle, bizlerin ekipleriyle, bizlerin gayretleriyle Antalya’ya yeniden armağan edeceğiz. Ya trafik, toplu ulaşım, imar gibi müzminleşmiş sorunların ağında yine devam edecek, ya da biz çözüm istiyoruz diyeceğiz. Ya da gelin işi ehline verelim diyeceğiz. Kırcami problemi yıllardır sürüyor. Bu sorunu çözmeye hazır kadrolar ekipler işte burada… Hizmetin en güzelini biz yaparız. Ya da, sorunlar büyümeye, katlanmaya şehir vakit kaybetmeye devam edecek. Vakit kaybetmeye mi geliyoruz? Biz çalışmaya, hizmet etmeye geliyoruz. Antalya’nın da Muratpaşa’nın da altın çağın gelin, hep beraber başlatalım. ” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.