İSMAİL ÇAĞLAR’DAN ARAÇ ALACAK OLANLARA UYARI

Antalya Emlakçılar, Oto galericiler ve İş takipçileri Odası Başkanı İsmail Çağlar sosyal medya hesabından bir bilgilendirme metni yayınladı. 

21 Şubat 2024
İSMAİL ÇAĞLAR’DAN ARAÇ ALACAK OLANLARA UYARI

Son zamanlarda ilan sitelerinde araçların kilometrelerinin gerçeğinden farklı gösterilerek satışa sunulduğunu ve bu konuda mağduriyet yaşanmaması adına dikkatli olunması gerektiğini söyleyen İsmail Çağlar;
“Lütfen dikkatli olalım. Günümüzde maalesef dolandırıcılık olaylarında büyük bir artış yaşanıyor. Bunun bir örneği de, ilan sitelerindeki araç ilanları verilirken yaşanabiliyor. 
 İlan veren bazı kişiler, aracın kilometre bilgilerini daha önce sorgulayıp, fotoğraf düzenleme uygulamaları aracılığıyla bu bilgileri değiştirebiliyorlar. 
 Örneğin, 20.06.2012 tarihinde 250.000 kilometrede muayeneye giren bir aracın, kilometre bilgileri değiştirilerek 120.000 kilometre olarak ilan edilebiliyor. 
 Bu sebeple, araç alımı yapacak kıymetli esnaflarımıza, alışverişlerinde her zaman kilometre sorgulaması yapmalarını şiddetle tavsiye ederim.” dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.