EMRE KÖKOGLU VE İSA KAPLAN ORTAK MESAJLA ALİYEV'İ KUTLADI

 

09 Şubat 2024
EMRE KÖKOGLU VE İSA KAPLAN ORTAK MESAJLA ALİYEV'İ KUTLADI

Turan Devletleri Teşkilatı Aksaray İl Başkanı Emre Kökoğlu ve Hatay İl Başkanı İsa Kaplan Azerbaycan seçimlerinden zaferle çıkan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ‘i tebrik etti. Yapılan Ortak açıklamada şu ifadelere yer verildi.

Can Azerbaycanımızda yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanarak tekrardan Cumhurbaşkanı olan Sayın İlham Aliyev’i tebrik ediyoruz.

 Tam 30 yıl süren işgalden sonra azad edilmiş özgürlüğüne kavuşmuş  olan Karabağ ve Doğu Zengezur bölgeleri dahil Azerbaycan topraklarının tamamında gerçekleştirilen bu anlamlı seçimin sonuçlarının Azerbaycan’daki kardeşlerimize ve tüm Türk dünyasına hayırlar getirmesini diliyoruz.

 Sayın Genel Başkanımız Kadir Güven’e ;  bizleri Can Azerbaycan’ın da içinde olduğu Turan Devletleri Teşkilatı ile heyecanlandıran , fikir dünyamızı şekillendiren bu çalışmaya dahil ettiği için bir kez daha saygıyla minnettarlığımızı ifade ediyoruz.

Turan Devletleri Teşkilatı Aksaray İl Başkanı Emre Kökoğlu

Turan Devletleri Teşkilatı Hatay İl Başkanı İsa Kaplan

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.