Tütüncü: “Gazipaşa’ya gerçek belediyeciliği getireceğiz”

Cumhur İttifakının Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Hakan Tütüncü, “Antalya’yı Altın Çağı’na taşıyacak seçim çalışmalarını Akdeniz’in incisi Gazipaşa İlçesi’nde sürdürdü. Gazipaşalılar tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Tütüncü, “Gazipaşa’yı Türkiye’nin yeni yüzyılına yakışır bir belediyecilik anlayışıyla buluşturacağız. Gazipaşa’ya gerçek belediyeciliği getireceğiz” dedi. 

01 Şubat 2024
Tütüncü: “Gazipaşa’ya gerçek belediyeciliği getireceğiz”

 Antalya’nın 19 ilçesindeki seçim çalışmalarını baba ocağı Korkuteli’nden başlayan Tütüncü, ikinci ilçe gezini Akdeniz’in incisi Gazipaşa’ya düzenledi. Sabahın ilk ışıklarıyla Gazipaşa’daki seçim çalışmalarına büyük bir enerjiyle başlayan Tütüncü, AK Parti ilçe binası önünden Gazipaşalılara seslendi. Gazipaşalılar tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Tütüncü, Milliyetçi Hareket Partili, Cumhur İttifakı’nın Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mustafa Aksoy’a destek isteyerek, “Gazipaşa Mustafa Aksoy Başkan ile Antalya Büyükşehir Belediyesi de Hakan Başkan ile gerçek belediyecilikle tanışarak, aydınlık yarınlara yürüyecek “ dedi.

GAZİPAŞA’YA HİZMETLER YAKIŞIR

Tütüncü, “Bugün Gazipaşa’mızda sevda dolu, aşk dolu bir yolculuğun ilk adımını atıyoruz. Bugün kutlu bir yolculuğun başladığı gün olarak, kayıtlara geçecek. Gazipaşa’yı Türkiye’nin yeni yüzyılına yakışır bir belediyecilik anlayışıyla buluşturmak için en güzel şekilde bir başlangıç yapıyoruz ve yapacağız. Gazipaşa Antalya’mızın incisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile özleşmiş bir ilçe burası… Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün adından alan Gazipaşa’ya…  Gazipaşa’ya  hizmetler yakışır. Bunu ilçe belediye başkanı olarak Mustafa Aksoy başkanım en güzel şekilde Gazipaşa’ya getirecek. Antalya Büyükşehir’in Gazipaşa’ya yapması gereken nice hizmetlerin olduğunu biliyoruz. Gazipaşa’nın bütün köylerine varana kadar merkezindeki o güzel noktalarını işleyene kadar Gazipaşa’da yapmamız gereken çok iş var. O hizmetleri yapabilmek için Antalya Büyükşehir Belediyesini gerçek belediyecilikle buluşturmak gerekir. Heyecan dolu, aşk dolu bir yolculuğu sizlerin kalplerinden, gönüllerinden alacağız ve sizin hayır dualarınızla sürdüreceğiz. Bu sürecin sonunda heyecanımızla, enerjimizle çalışmalarımızla en güzel şekilde neticelendireceğiz. “diye konuştu.

HEMŞEHRİLERİMİZDEN ALDIĞIMIZ DESTEKLE BAŞARDIK

15 yıldan bu yana Kepez’de belediye başkanlığı yaparken ekibiyle beraber çok büyük başarı hikayeleri yazdığına değinen Cumhur İttifakının Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Hakan Tütüncü, “Göreve geldiğimiz de Antalya’da Kepez, nice olumsuzluklarıyla anılırken, bugün Antalya’nın en güzel ilçesi olarak nitelendiriliyor. Bütün bunları nasıl yaptık? Hemşehrilerimizden aldığımız destekle yaptık. Bütün bunları hemşehrilerimizin kalplerinden yayılan sevgilerle yaptık. Onların desteklerini mukaddes bir emanet gibi başımızın üstünde taşıdık. Ve ardından başarı geldi. Şimdi Kepez, Antalya’nın en güzel, en parlak ilçesi haline geldi. Kepez bunu başardı. Şimdi yeni hedefimiz şu; Antalya’nın 19 ilçesinden aldığımız destekle hemşehrilerimizin kalplerinden yayılan sevgilerle Antalya’mızı en güzel belediyecilik uygulamalarıyla da, örnek alınan ilçelerinden oluşan bir şehre eriştireceğiz. Ve Antalya Türkiye’nin en güzel ili olacak. En güzel şehri olacak. Antalya’ya bu yakışır. Çünkü Antalya Akdeniz’in incisi… Antalya’ya en güzel hizmetleri sizlerden aldığımız desteklerle yapacağız. İnşallah sizler 31 Mart’ta Gazipaşa’da tertemiz bir sayfa açacaksınız. Biz o beyaz sayfaya Allah’ın izniyle Mustafa Aksoy başkanımla birlikte en güzel kalemlerle, en güzel mürekkeplerle, en güzel hizmetleri yazacağız. Kalpleri ve gönülleri birleştirerek Gazipaşa’mızı da, Antalya’mızı da mücevher gibi güzel hale getireceğiz. Antalya’mızın bütün ilçeleri göz kamaştıran bir güzelliğe erişecek. Biz bugün buraya sizlerde gördüğümüz enerjiyi mayalamaya geldik. “dedi.

“Kalpleri kazana kazana, gönüllere gire gire bu seçimleri kazanacağız.” diyerek sözlerini sürdüren Tütüncü, ““Hazır mıyız Gazipaşa? “ diyerek,  “ Bizim en büyük gücümüz sizin kalplerinizdeki sevgiler.” ifadesini kullandı.   

İLÇELERDE KIRSAL KALKINMA HAMLELERİ

Antalya’nın ilçelerinde kırsal kalkınma hamlelerini başlatacaklarına da değinen Tütüncü, “Yaylara kadar asfalt yapacağız. Elektrik eksiklerini gidereceğiz. İşimiz hizmet olacak. Merkezde de çarşı ve pazarlarımızı en güzel hale getireceğiz. Sizlere hizmet etmek için enerjimiz var. Bugüne kadar kimseye mahcup olmadıysak, Kepez gibi zor bir bölgede tam 3 dönem belediye başkanlığı yaptıysak ve hala yüzümüzün akıyla sizlerin gözlerine bakabilecek cesaretimiz ve itibarımız varsa, bugünden sonrada bize inanan hiç kimsenin güvenini yere düşürmeyeceğiz. Yürüdüğümüz yolda en büyük gücümüz budur. Hep beraber hep birlikte başaracağız. “dedi.

AKSOY,  GAZİPAŞA’YA EMANET

“Üçlü olalım, güçlü olalım” diyerek, Hükümet, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Gazipaşa Belediyesi’ni işaret eden Tütüncü, “ Bunlar hep birlikte olsunlar, beraber olsunlar. Hep birlikte hem Gazipaşa, hem de Antalya olsunlar.  diyerek, Cumhur İttifakı’nın Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mustafa Aksoy’u  da Gazipaşalılara emanet etti. Tütüncü, Gazipaşa Mustafa Aksoy Başkanla ile Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin de Hakan Başkan ile gerçek belediyecilikle tanışarak aydınlık yarınlara yürüyeceğini de sözlerine ekledi.

SEVGİNİN DİLİYLE KONUŞACAĞIZ

“Bizim işimiz hizmet” diyerek sözlerini sürdüren Tütüncü, “Biz sevginin diliyle konuşuruz. Biz saygının diliyle konuşuruz. Biz kimseyi incitmeden yolumuza devam edeceğiz. Kötü sözler söylemeden herkese sevgimizi anlatarak yolumuza devam edeceğiz. Çünkü biz herkesin gönüllerine talibiz. Biz yerel siyasete tertemiz bir dil getirmek istiyoruz. İnşallah Gazipaşa’da bunu en güzel şekilde göstereceğiz. Bugüne kadar Gazipaşa bizim için hep çok kıymetli oldu. Bundan sonrada öyle olacağız. Yine geleceğiz, yine sevgimizi umutlarımızı yeni hayallerimizi ve yine Gazipaşa hedeflerini sizlerle birlikte konuşacağız. Durmak yok yola devam… Durmak yol Gazipaşa… Gerçek belediyeciliği Gazipaşa’ya getireceğiz.” diye konuştu.

KIRMIZI KARANFİLLER ATTI

Sözlerini tamamlarken Tütüncü,  “31 Mart’ta Mustafa Aksoy başkanımızı iş başına getirecek miyiz? Antalya Büyükşehir Belediyesini en güzel şekilde, gerçek belediyecilikle, Hakan Tütüncü ve ekibiyle buluşturacak mıyız?” diyerek, “O halde yolumuzda bahtımızda açık olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun. “ dedi.  Tütüncü, konuşmasının ardından seçim otobüsünün üzerinden sevginin temsili kırmızı karanfilleri atarak, Gazipaşalıları ekibiyle beraber selamladı. Tütüncü’nün konuşması sırasında “Gazipaşa’dan Kaş’a, Hakan Başkan Başa” pankartı dikkat çekti. Cumhur İttifakının Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Hakan Tütüncü, gün boyunca Gazipaşa’daki temaslarını sürdürecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.