KONYAALTI’NIN ÇOCUKLARI ÇOK MUTLU

Konyaaltı Belediyesi kreşlerinde eğitim alan öğrenciler için Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde eğlence düzenlendi. Minikler gerçekleştirilen aktivitelerle keyifli bir gün geçirdi. 

02 Ocak 2024
KONYAALTI’NIN ÇOCUKLARI ÇOK MUTLU

 Konyaaltı Belediyesi Kreş Müdürlüğü’ne bağlı Gürsu, Hurma, Toros ve Uncalı kreşlerinde eğitim alan çocuklar yeni yıla keyifle başladı. Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde çocuklara özel gerçekleştirilen etkinlik, palyaço gösterisi ile başladı. Çocuklar daha sonra gerçekleştirilen kar partisi ve şişme oyun parkurunda doyasıya eğlendi. Zaman zaman sahneye çıkarak gösterilere ortak olan minikler, arkadaşlarını alkışlamayı da ihmal etmedi.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER

 Çocuklar için hazırladıkları her etkinliğin renkli görüntülere sahne olduğunu ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “Kreşlerimizde eğitim alan çocuklarımızla keyifli vakit geçirmek, onları mutlu görmek bizleri de mutlu ediyor. Çocuklarımızın yüzü her zaman gülsün” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.