BÜYÜKŞEHİR PERSONELİNE “AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ”

Antalya Büyükşehir Belediyesi, belediye hizmet binasında, personeline, afetler konusunda farkındalık eğitimi verdi. 

02 Ocak 2024
BÜYÜKŞEHİR PERSONELİNE “AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ”

 Antalya Büyükşehir Belediyesi, personelinin bilinçlenmesi ve hizmet kalitesinin arttırılması adına yaptığı personel eğitimlerine devam ediyor. Bu kapsamda, Antalya Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından, Antalya Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda, personele “Afet Farkındalık Eğitimi” verildi. 

DEPREM ÇANTASINI ÖNEMİ

 Afet İşleri Dairesi Başkanlığı Afet Koordinasyon Şube Müdürü Jeoloji Yüksek Mühendisi Şahap Engin Deniz tarafından verilen eğitimde; tehlike-risk kavramları, afete dönüşebilen tehlikeler, yapısal olmayan risklerin azaltılması, afet planlaması, afetler sırasında ve sonrasında uygulanması gereken davranış şekilleri hakkında bilgiler verildi. Deprem çantası hazırlamanın önemine de değinilen eğitimde, deprem çantasının nasıl hazırlanması gerektiği anlatıldı. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.