KENDİ PROJELERİYLE FARK YARATACAKLAR

Antalya Muratpaşa Belediyesi’nin aynı zamanda Avrupa’nın en büyük Sivil Toplum Merkezi olma özelliği taşıyan Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezlerinde (ASSİM), dernekler için grafik tasarım eğitim programı başlatıyor. 

26 Aralık 2023
KENDİ PROJELERİYLE FARK YARATACAKLAR

 ASSİM, grafik tasarımın temellerini sivil toplum kuruluşlarına öğreterek, derneklere kendi projelerini hayata geçirme ve kreatif dünyada fark yaratabilme imkanı sunmayı amaçlıyor. Grafik tasarım alanında temel derslerin verileceği eğitiminde katılımcılara kartvizit ve broşür tasarımı, davetiye ve afiş tasarımı, sosyal medya görsel tasarımı, kurumsal kimlik tasarımı, magnet ve etiket tasarımı, Amerikan servis ve katalog tasarımı, logo tasarımı, restoran menü tasarımları, profesyonel grafik tasarım ipuçları ve püf noktaları konularında bilgiler verilecek.

 Sivil toplum kuruluşlarına verilecek eğitim programının yanı sıra ASSİM’de robotik kodlama, web ve oyun yazılım eğitimleri de devam ediyor. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.