MAYA KADIN DOĞUM HASTANESİNE ÖDÜL

Uzun yıllar Aksaray’da hizmet veren Maya Kadın Doğum Hastanesi ödüle layık görüldü. 

24 Kasım 2023
MAYA KADIN DOĞUM HASTANESİNE ÖDÜL

 Kurucu doktor Rıfkı Karabatak yönetiminde hizmet veren Maya kadın doğum hastanesi kurulduğu gündem buyana sağlık sektöründe bir çok başarılara imza attı.

 Dünya basın federasyonu üyesi gazeteci Ferhat Aysoğan’ın ziyaret ettiği hastaneye araştırmaları neticesinde işini en iyi yapanlar arasında ilk 10’a girerek birde başarı plaketi takdim ederek ödüllendirdi.

 Dr.Rıfkı Karabatak ; 2005 yılı Ağustos ayında kurduğumuz VALİDE SULTAN Sağlık Hizm. Medikal Eğitim Turizm A.Ş. sahipliğinde açmış olduğumuz Özel Maya Kadın Doğum Hastanesi olarak 2007 yılından bu yana Aksaray'da faaliyet göstermekteyiz. Şehrin ilk tam teşekküllü özel kadın doğum dal hastanesi olmanın sorumluluğunu taşıdığımız bu süreçte, önemli bir eksikliği giderdiğimize inanıyoruz. Özel Aksaray Maya Hastanesi; 2385 metrekare kapalı alan üzerine kurulu, 18 yatak kapasiteli, kadın doğum branşlarda 8 hekim kadrosuyla 24 saat kesintisiz hizmet vermektedir.
“Aksaray ve yakın coğrafya içinde referans hastane olma hedefimize ilerlerken halkımızın güven ve desteğinin şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da bizimle olacağını biliyoruz” dedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.