İŞ İNSANI FİKRİ ERTÜRK FİRMASI İLE İLGİLİ MERAK EDİLENLERİ ANLATTI

Integral Mühendislik Yangın ve Güvenlik Sistemleri sahibi Fikri Ertürk’e firması ile ilgili merak edilenleri anlattı. 5 Aralık’ta Yılın İş İnsanları Ödül gecesinde ödül alacak olan Fikri Ertürk, sektöre nasıl başladığını ve şu an ki faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi. 

21 Kasım 2023
İŞ İNSANI FİKRİ ERTÜRK FİRMASI İLE İLGİLİ MERAK EDİLENLERİ ANLATTI

5 Aralık’ta Yılın İş İnsanları Ödül gecesinde ödül alacak olan Fikri Ertürk, sektöre nasıl başladığını ve şu an ki faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi. Fikri Ertürk:

“ Ailemizin 1982 Yılından bugüne dek ERTÜRK ISI SANAYİİ ve FIRIN MAKİNELERİ Bakım Revizyon ile başlayan bilgi birikimimizi yük asansörleri, galeta makineleri, katı yakıt brülörleri imalatlarımız ile bugüne dek geliştirdik. Bu gelişimin içerisinde Akdeniz Üniversitesi ‘nden almış olduğumuz eğitimler ve fuar katılımlarımız ile üst seviyeye çıkararak, ısı sanayisindeki alev tecrübemizi de işin içine katarak, 2005 yılından itibaren ateşi kontrol eden bir mühendislik birikiminden, onu nasıl kontrol altına alabileceğini bilen profesyonel bir yangın ve güvenlik sistemleri  firması olarak yola devam etmekteyiz.  TSE-HYB 2521 Belge Numaramızla  daha kaliteli hizmet sunmak adına ISO 9001 BELGEMİZ, CE BELGEMİZ, ISO 14001 BELGEMİZ, ISO 45001 BELGEMİZ, ve ISO10002 BELGELERİMİZLE Amacımız “INTEGRAL MÜHENDİSLİK YANGIN ve GÜVENLİK SİSTEMLERİ” olarak yenilikçi yangın söndürme sistemleri geliştirerek kaliteden ödün vermeden hizmet vermektir”dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.