14 YAŞINDAKİ BEGÜM’DEN HABER ALINAMIYOR

İstanbul Esenler’ de yaşayan 14 yaşındaki Begüm Alkan, bir arkadaşıyla evinden ayrıldıktan sonra kayboldu. Baba Sedat Alkan, kızına seslenerek, "Yavrum ne olur çık gel. Perişanız güzel kızım. Çok kötü durumdayız. Yaşayan ölü gibiyiz" dedi. 

20 Kasım 2023
14 YAŞINDAKİ BEGÜM’DEN HABER ALINAMIYOR

 14 yaşındaki Begüm Alkan, 13 Kasım’ da evden çıkarak kayboldu. Ailesi, kızlarını bulmak için kayıp ilanı yayınladı.

 Baba Sedat Alkan, yaşadıkları endişeyi dile getirerek, “Bugün sekizinci gün ve hiçbir haber alamadık. Bir Yenibosna Köprüsünün oradaki duraktan Bakırköy istikametine gittiği söylediler. Onun dışında bir bilgi yok. Eğer bilgisi olan, gören varsa, gördükleri halde bize bilgi vermiyorlarsa büyük suç işliyorlar. Kendileri daha 14 yaşında çocuk. Bunların görüntülerine bakmayın. Konuşmalarından çocuk oldukları belli. Sizlere yalan da söyleyebilirler. Belki dövdü ailelerimiz bize eziyet ediyor diyebilirler ama öyle bir şey söz konusu bile değil” dedi.

(KAYNAK DHA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.