İKİ ÖĞRETMENDEN ACI HABER

Eskişehir'de biyoloji öğretmeni Elif Aslan (36) tedavi gördüğü kanser hastalığı nedeniyle, sınıf öğretmenliği yapan Ersin Dirisağlık (44) ise kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 

11 Kasım 2023
İKİ ÖĞRETMENDEN ACI HABER

 Biyoloji öğretmeni olan ve bir süredir kanser tedavisi gördüğü belirtilen Elif Aslan’ın cenazesi otopsi işlemlerinin ardından memleketi İzmir’de gözyaşlarıyla toprağa verildi.

 Odunpazarı ilçesi Emek Mahallesi’ndeki 24 Kasım İlkokulu’nda sınıf öğretmeni olan Ersin Dirisağlık ise kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Dirisağlık’ın yarın öğle namazının ardından Yörük Karacaören Mahallesi’nde toprağa verileceği belirtildi.

  Eskişehir Milli Eğitim Müdürlüğü, öğretmenler için başsağlığı mesajı yayınladı. Yayınlanan Mesaj’da “Elif öğretmen tedavi gördüğü amansız hastalığa yenik düşmüştür. Öğretmenimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsa ağlığı diliyoruz. 24 Kasım İlkokulu sınıf öğretmenimiz Ersin Dirisağlık da vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve eğitim camiamıza başsağlığı dileriz” denildi.

(KAYNAK DHA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.