ZEHRA ÇATAL’IN KATİLİ: "ZEHRA BENİ DOLANDIRDI"

 

26 Ekim 2023
ZEHRA ÇATAL’IN KATİLİ: "ZEHRA BENİ DOLANDIRDI"

 20 Mart’ta Muratpaşa ilçesi Rauf Denktaş Bulvarı’nda Zehra Çatal’a (40) ait inşaat şirketinde meydana gelen olay’da Yılmaz Fahrioğlu(45), şirkette çıkan tartışmada Zehra Çatal’a 9 kez ateş edip olay yerinden uzaklaştı. Zanlı Yılmaz Fahrioğlu olaydan 1 ay sonra Diyarbakır’da bulunarak tutuklandı.  Hakkında “Kadına karşı kasten öldürme” ve “Ruhsatsız silah bulundurma” suçlarından ağırlaştırılmış ömür boyu ve 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

 Şikayetçi avukatı, Zehra’nın babasının karşı taraftan şikayetçi olmadığını ve mirası reddettiğini belirterek “ ‘Zehra’yı öldürdük senide öldüreceğiz.’ şeklinde ses kayıtları var. Yeni gizli bir celse açılmasını talep ediyoruz. Ayrıca Zehra ile babası yıllardır görüşmemektedir. Zehra’yı büyüten annaannesi ve dayısıdır”dedi.

 Sanık Yılmaz Fahrioğlu ise “ Zehra beni dolandırdı. Paramı vereceğini söyledi ama vermedi oyaladı. Çocuklarım mağdur ve perişan. Üniversiteye gidecekti gidemedi. Tahliyemi talep ediyorum” dedi.

Şikayetçi avukatının gizli celse talebini reddeden mahkeme heyeti, sanık Yılmaz Fahrioğlu’nun telefonunun incelenmesine, tutukluluk halinin devamına ve Zehra Çatal’ın dayısı Erol G.’nin bir sonraki duruşmaya zorla getirilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.