12 YAŞINDAKİ DURSUN EFE BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ!

 

25 Ekim 2023
12 YAŞINDAKİ DURSUN EFE BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ!

 23 Ekim Pazartesi günü Tokat’ta, bisiklet sürmek için evden ayrılan 6.sınıf öğrencisi Dursun Efe Andıç eve geri dönmeyince Anne Aslıhan Güneş Polise kayıp başvurusunda bulundu. Arama başlatan Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş şube, özel bir ekip kurarak güvenlik kameralarını inceledi. Kamera kayıtlarında bir kişiyle beraber bisiklet sürdüğü görülen Dursun Efe’nin bisikleti Gümüştop köyü yolu üzerinde bulundu. Bunun üzerine kamera kayıtlarında Dursun Efe’nin yanında olduğu tespit edilen U.G gözaltına alındı. Dursun Efe Andıç ile tartıştıktan sonra onu öldürdüğünü söyleyen U.G’nin itirafı üzerine Dursun Efe’nin cesedi yaklaşık 1 kilometre uzaklıktaki Arapbağları mevkiinde bulundu.

Yapılan inceleme sonucunda Dursun Efe Andıç’ın bıçaklanarak öldüğü tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

(Kaynak DHA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.